Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya bu rezerv muslukları her motordan modelden modele değişiyor mu hepsinde aynı mı ? Üstte yedek altta normal?

kasımpaşada oturuyorum hiç tanışamadıkta gürkan benim ismim.

memnun oldum gürkan efendi ben de durmuş namı diğer dürüm döner:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Ya bu rezerv muslukları her motordan modelden modele değişiyor mu hepsinde aynı mı ? Üstte yedek altta normal?

çoğunda üst yedek ama nadir bir kaç modelde altta diye biliyorum

:) artık iyice canım sıkılıyor pc karşısında yapıcak bişey bualmıyom :D

Bizim ybrlerin göstergeleri komple söküp bundan takmak lazım aslında
mr-250-8.png

mehmet abi aklıma fikir geldi :p bu km saatinin sadece yzı kısmını alalım 180 lik ibre var bizim 140 lığı çıkarır bunu taraksak motor 110 yapınca 140 yapmış olur bu ibrede bizde hava atarık 140 yapıyor deye :p

Bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. Gerçi benim motor bu ibreye göre bile en fazla 120 yapar ama neyse :p

selamın aleyküm minnoşlar...
bugün 100 km yol yaptım ve aldığım 15T dişi deneme fırsatım oldu... Devir olarak çok sakin gidiyor.. sıkıntı yok..
7,000 rpm de 90 Km/s yapıyorum..Buda bana ayrı bir keyif veriyor...
4,500 Rpm de 60 Km/s buda sürekli kullandığım bi sürat.. İvmelenmesinde veya rampalarda çekişten düşmesinde bi
sıkıntı göremedim.. Yine herşey normal görünüyor.. Ama ilerleyen zamanlarda motor aksamına zarar verir mi bu bende büyük bir soru işareti olarak bekliyor..

selamın aleyküm minnoşlar...
bugün 100 km yol yaptım ve aldığım 15T dişi deneme fırsatım oldu... Devir olarak çok sakin gidiyor.. sıkıntı yok..
7,000 rpm de 90 Km/s yapıyorum..Buda bana ayrı bir keyif veriyor...
4,500 Rpm de 60 Km/s buda sürekli kullandığım bi sürat.. İvmelenmesinde veya rampalarda çekişten düşmesinde bi
sıkıntı göremedim.. Yine herşey normal görünüyor.. Ama ilerleyen zamanlarda motor aksamına zarar verir mi bu bende büyük bir soru işareti olarak bekliyor..

inş korktuğun gibi bi zararı olmazda bu ön dişliyi artırmak yerine arka dişliyi küçültmek motor sağlığı açısından dahamı iyi dir acaba:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar