Yok mu önerisi olan Kadıköy veya sirkeci taraflarında orjinal yedek parça bulabileceğim bir yer lazım dostlar?
sınavlar vardı, o yüzden ne zamandır giremedim. 2.5 hafta işyerinden okula gitmeme izin vermediler. yani vize sınavlarımdan sonra okula gidemedim desem yeridir. kaç gündür sabahlıyordum. neyse, şimdiden 2 dersi verdim. 4 dersi de bütte veririm artık. en azından konuları kolayladım.
bu arada ybrmin kafasını söküp mp3çaların çakmaklığın sislerin tesisatını izolasyonladım. kabloları düzenledim. ön camın kafaya değdiği yerlere ve içteki kısma iç lastikten conta yaptım. artık ön taraftan ses gelmiyor.
anfi kartımı da sabitledim. demir tabla üstüne kablo bağı ve silikonla sabitledim. on numara oldu.
sadece anfi kartının üstüne kor@y'ınki gibi tabla yapıp siyaha boyayacağım.
bu arada navigasyon tutucumu da aldım. artık htc wildfire s'imi hem navigasyon hem mp3 için kullanabiliyorum.
bir de çakmaklık şarj makinası buldum. 2 telefonumu ve mp3çalarımı şarj edebilen 2 uca sahip ucu var.
arka çantalarımı da yarın halledeceğim. plakalığın olduğu yere yan demirlerinden vidalı ek alıp 32 litrelik çantayı plakalığın olduğu yere koyduracağım. altına ve içine 2 demir tabla ile tutunacak. üste de cox 52 litrelik altı kırılan çantamı da gene 2 tabla ile topcase yerine sabitleyeceğim. son olarak mat siyaha da boyarsam motorla işim bitiyor.
yukarda sorumuş olduğum soruya bugün cvp bekliyom. Gece kaçtınız ama gündüz gazabımdan kaçamazsınız :santa: tek kurtuluş cvp yazmak. Delileo ekmekarası durmuş, f54 pelüş fatih, caniko kor@y, ramazan kardeşim. Bunlardan özellikle cvp bekliyom. Ampullerim normal yandığı halde neden fırın gibi kızışıp etrafını eritiyor, devir saatim aşırı alenktirenkten patladı. Hatta tamir ederken hissedilir derece çarpıldım. ::156::
GÜNAYDIN MOTÖR DOSTLARI, HAYIRLI CUMALAR OLSUN ::asker::
yukarda sorumuş olduğum soruya bugün cvp bekliyom. Gece kaçtınız ama gündüz gazabımdan kaçamazsınız :santa: tek kurtuluş cvp yazmak. Delileo ekmekarası durmuş, f54 pelüş fatih, caniko kor@y, ramazan kardeşim. Bunlardan özellikle cvp bekliyom. Ampullerim normal yandığı halde neden fırın gibi kızışıp etrafını eritiyor, devir saatim aşırı alenktirenkten patladı. Hatta tamir ederken hissedilir derece çarpıldım. ::156::
olum ampul yüksek watt çeken tür demek kı..seni de elektrik çarpıyorsa konjektorde bı yumişlik var bı ara ölçtür sen onu..yukarda sorumuş olduğum soruya bugün cvp bekliyom. Gece kaçtınız ama gündüz gazabımdan kaçamazsınız :santa: tek kurtuluş cvp yazmak. Delileo ekmekarası durmuş, f54 pelüş fatih, caniko kor@y, ramazan kardeşim. Bunlardan özellikle cvp bekliyom. Ampullerim normal yandığı halde neden fırın gibi kızışıp etrafını eritiyor, devir saatim aşırı alenktirenkten patladı. Hatta tamir ederken hissedilir derece çarpıldım. ::156::

Ramço hayırdır? Dönüş günün yaklaştı herhalde :silent: sabah sabah melankoliye bağlıyosun :cherry:
Takmaaaa kafanaaaaaaa :wiinkk: Allah bi kapı kapar bin kapı açar derler bakarsın bi iş çıkar karşına daha çok seversin :cat: Kendimden örnek vereyim memuriyete girmeden önce Kamyon şöförüydüm çok severdim işimi arabaya binmek için can atardım abimin beğenmediği yerlere abimin beğenmediği yüklere hep ben giderdim ama şimdi memur oldum izinli günlerimde bile rica minnet güç bela çıkıyorum arabayadaha bir ay 5 gün var. zaten yüzde 90 çürük verecekler... ama velakin artık ticari amaçla araç kullanamayacağım.. sanırım ehliyet leri b +a2 olarak düzenleyeceklermiş...
yani e+d+g sınıfını geri alma ihtimalleri varmış....
ne süzülürdüm be bilader..... kaç kişiyi annesine kaç anneyi yavrusuna kavuşşturdum...kaç sevgili yarine gitti... kimi düğüne kimi cenazeye.... yeri geldi çok atılan çuvalı görmedim... yeri geldi çocuğu kucağında diye boş koltukta ücresiz götürdüm.... yeri geldi uykusuz gittim 3 kuruş uğruna...çünkü seviyordum işimi...