Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
alıın size ybr lerin dedesi 2001 modelmillet ybr görsün
[url]http://b1205.hizliresim.com/x/z/780dg.jpg[/url]
[url]http://b1205.hizliresim.com/x/z/780hc.jpg[/url]
ne kadar asil duruyoor demi arkadaş;
[url]http://b1205.hizliresim.com/x/z/780k0.jpg[/url]
dağlar kurdun yollar ybr nin
[url]http://b1205.hizliresim.com/x/z/780ln.jpg[/url]
resimler bunlar ama maalesef bu motürü satmak zorunda kaldımmmm:salut:
iyidir pelùş sen napan?oo durmuş döner naber len...
Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım.ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı
. 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..Genel kanı belli bir hızdan sonra ses yaptığı yönünde galiba. Önermez misin hocam sen bu kaskı?
ls2 ya da venom alabilirsin 175 lira civarı fiyatlardalar 2sıde güneş vizorlu ama ls2 venom a göre çene açık kullanırken çene kısmı havada olunca daha az rüzgar sesi yapıyor.. Aslında kask bu da ama çok para www.anesmotor.com/?urun-1504-SHARK-Evoline-S3-Hakka.html
yok dostum tesisat sağlam :cat: mokluk saatin kendisinde. Ayar vidasını sıktınmı devir saati fazladan göstererek çalışıyor. Biraz gaza dokundummu 6 bin devir diyelim, 12 bin devir gösteriyo. Tam gevşet hiç oynamıyo. Ortalarda bi ayar tuturdum güzeldi, yolda bozuldu nalet.
ben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..
boşver ls2yı gidip bu kaskı al hıç tereddüt etme www.yildizticaret.com/pro/1398/44/AIROH-MATHISSE-SPORT-KASKben de venom vf 307 var belki 300 defa elimden motorun üstünden ordan burdan yere düşürmüşümdür çok sağlam çıktı ama o da ötüyor..yani ucuz çene açılır kasklarin hepsi ötüyor..kuryelerde görüyorum çoğu uygun fiyatli diye ls2 alıyorlar..alınır da neden alınmasın..
ana sen yaşıyormusun... hoş geldin......:cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer:
bı mini anfi bulamadım ulen tuh bana
boşver ls2yı gidip bu kaskı al hıç tereddüt etme www.yildizticaret.com/pro/1398/44/AIROH-MATHISSE-SPORT-KASK
oo kokoş koray naber![]()
he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor:bounce:ortalama 90 km hız, dönüşte 100 km nin altına düşmedik.. yani limitlerde gittik.. fatihim söylesin..
sizin motorlar bakımsızsa ben napayım :flower:
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
şimdi hesapladım.. bizim depo 13 lt.. yani 56 TL ye doluyor..
benim motorumda km de 0,10 kr yakıyorsa 560 km yol yapması lazım.. ben 435 km deyim..
yani daha var.. ama bastığımız için biraz mesafe kısalabilir :cherry:
kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..iyi kanka ne olsun.. yarın işim tatil onun sevinci ve mutluluğu ile yaşıyorum.. ne oldu ulem bizim balık işi.. yalancı peluş:cherry:
he kanka bu ybr çok caçık motor şehir içinde 380 km civarı yedeğe düşüyor:bounce:
abant gezisine giderken depo yu full le miştim 450 km oldu daha yedeğe düşmedi bu motor la uzun yola çıkınca yedeğe düşmeyi unutuyor geri zekalı ne olcak:queen:
bu gün motor a talip çıktı bizim ustanın yanında bi elemanın arkadaşı 3200 den aşşağıya olmaz dedim mırın kırın etti işine gelirse dedim bak işine:king:
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
kanka ne tatili omu anlamadım şimi bende sana ibrahim hocanın yanına gidelim diyecektim bu gün için ama unuttum..
onu gördüm bu akşam çarşıda bugün mangal yapmış keşke arayıp gelseydiniz dedi hatta hatta o bize haber edecekmiş ama oda işi dolayısıyla unutmuş afacanlar kafasını karıştırmış
8 hazirandan sonra gelin diyor haberin olsun
balığa hafta ya salı gideriz ok...