Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ülen ekmekarasına kaçmış deliileo.ybr yi hatim etmişsin ama devir saatini atlamışsın.11 bin devir saati bana az gelir. 13,14 bin lazım bana he he

Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım.:) ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı:p . 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

aferin sincap hayırlı olsun..biz diyoruz ybrnin üstüne motor yok ama dinleyen yok:) yalnız çok uzun yol gezme koltuğa kıçın alışana kadar yoksa sızlama yaşarsın:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

ülen ekmekarasına kaçmış deliileo.ybr yi hatim etmişsin ama devir saatini atlamışsın.11 bin devir saati bana az gelir. 13,14 bin lazım bana he he

len deli iyi bak bakim o devir saati ybrnin mi:) tuh rezil:):) şahin doğancilarin taktiği devir saati o tam senin motorluk tam apaçi işi:):)

ekmek arası ben o devır saati ybr nin demedimki? 11 devirli saat az gelir dedim :santa: bu aralar senin saksı basmıyo :queen:

Evet arkadaşlar; dün itibariyle kırmızı ybr esd 2012 ile aranıza katıldım.:) ybr almadan önce 1 günlüğüne arkadaşın 2011 apache sini ödünç alıp kullandım. 1 günde ne bel kaldı ne kol, özellikle kollarımı çok yordu (oturuş pozisyonu itibari ile ) kıpraşımıda cabası. dün ybr'mle bi iki fink atınca aradaki farkı anladım ne kol ağrısı ne baş ağrısı:p . 3,5 beygir az olsun ybr olsun dedim sonra kendi kendime. iyki almışım lafını daha çok kullanıcam sanırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

:) anladım hocam çok sağ ol da şu japon çin muhabbetleri dönüyor motorcularda bu konu hakkında bilgin var mı ? Yani japon olsa çin olsa ne değişecek sonunda YAMAHA değil mi bu ?

Bildiğim kadarıyla açıklayayım ben sana Çinde iş gücü parası az olduğu için çoğu markalar motosikletlerini ya da arabalar bile çinde toplatıyor fakat çin malı değil öyle bir kuşku kalmasın içinde YAMAHA mühendisleri başında durarak çinde toplanıyor sadece parçalar her şey japon sadece toplanış çinde o kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...miz-14-binde-masrafsiz-takasli-85797319/detay Abiler bu tarz bir şey almayı düşünüyorum çünkü fiyatı uygun ybr ve cbf ya da cb tuzlu geliyor bana birde ilk motorum olacak ondan ucuz olsun istiyor bu tarz da bana önerebileceğiniz neler var sağlamlık bakımından beni üzmesin bakımlarını yaptırayım geçsin?

arka dişliye dikkat et janta ya da dışarı bakan kısımlardan zinciri yeme yapmasın tam ortalı yapmaya bak ayarı..yani direk kulaklara güvenip ayarlama körü körüne? kapiş?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Bi iki resim at da millet motor görsün artık ben kendi motorumu koymaktan bıktım usandım:)

Bugün biraz uğraştım ama bir şey değişmedi, yerler çamur olduğu için deneyemedim, buda önceki gibi benim hüsnü kuruntum sanırım :mrgreen:
Herhangi bir sorun görünmüyor ama.

Yaa motoru aldığım hafta fotoğraf makinesini hatuna verdim fotoğraf çekemiyorum telefonla da çok kötü çıkıyor :pale:

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

İyi geceler arkadaşlar :king: çok şükür artık 43 plakayı taktık bu gün :bounce: [url]http://b1205.hizliresim.com/x/z/781g9.jpg[/url] kaç ay öncesinden ayırtmıştım bu plakayı "Kütahya (Ben) Ahmet-(Yengeniz)Nevin(Motürümüz) 125 cc" :p ilk bulduğum fırsattada baya teferruatlı bi bakım yapıcam artık salcoma şöyle hava filtresi buji falan bi keşfedelim değilmi :cherry:

Hayırlı olsun, plaka işi iyiymiş, güzel olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar