Selam arkadaşlar.. Bu sigorta meselesinde yardıma ihtiyacım var.. 2010 ybr 22 yaş için 190 lira fiyat çektiler.. :S Tamam istanbulda fazla olacak eyvallah ama normal mi bu ??
150 liraya kadar normal ...
ybr 2010 mu seninki de ? değişmiyo mu modele göre ?halk sigortadan yaklaşık 20 gün önce 120 liraya yaptırdım.. yaş 21 boy 1.852011 ybr
bendeki 2011 model bilmiyorum fiyat değişirmi değişmezmi..ybr 2010 mu seninki de ? değişmiyo mu modele göre ?
biz çin malına bakmıyoruzyok dostum tesisat sağlam :cat: mokluk saatin kendisinde. Ayar vidasını sıktınmı devir saati fazladan göstererek çalışıyor. Biraz gaza dokundummu 6 bin devir diyelim, 12 bin devir gösteriyo. Tam gevşet hiç oynamıyo. Ortalarda bi ayar tuturdum güzeldi, yolda bozuldu nalet.
günaydın arkadaşlar. yukarda sorduğum soruya cevaplar bekliyom. Öğleden sonra bakçam haaa ona göre. Her konuya atlayan deli ekmek arası özellikle sen. Yazmassan pompayla şişircem biyerlerini ona göre :santa:
Benim motor 34 ten 43 e çevrilirken 34 plakaya bi sigorta yapılıp 43 plakaya zeyil yapılmış(farkı alınmış) bakınca az daha dudağım uçukluyorduSelam arkadaşlar.. Bu sigorta meselesinde yardıma ihtiyacım var.. 2010 ybr 22 yaş için 190 lira fiyat çektiler.. :S Tamam istanbulda fazla olacak eyvallah ama normal mi bu ??
biz çin malına bakmıyoruzanlamadığım işe zıplamam yumurta geçmiş olsun al bı ybr göstergesi tak
YBR olsunda çamurdan olsun hiç farketmez 2001 den başlayaraktan 2012 ye kadar alabilirsin hiçbirinde başın ağrımaz çok yakar v.s şehir efsanesi bunlar inanma :bounce:
Eyvallah hocam inşallah önümüzdeki hafta içerisinde YBR kullanıcısı olaraktan yanınızda ben de yerimi alacağım. iyi günler diliyorumAynen sonuna kadar YAMAHA hepsi sadece 2001 -2002 modelleri Japonyada üretilmiş 2003-2005 arası Brezilya üretimi 2005 ten sonrası ise PRC yani Çin :cat: sonuçta hepsi Yamaha kalitesi