bi yerden elime geçerse rulman aklımda olsun hacı ..6205 diye biliyorum ama emin değilim...ne yapacaksın krank rulmanını..........
bi yerden elime geçerse rulman aklımda olsun hacı ..6205 diye biliyorum ama emin değilim...ne yapacaksın krank rulmanını..........
toptancı adamlar aklına ne gelirse var 25liraya cbf uzun cam satıyorlar..65 liraya üstelik kart ile aldım arka lastiği koç gibi çıktı nakit alsam pazarlık da ederdimDurmuş bu motoay da motosiklet için ne gerekirse var galiba..ben internette ilanlar vasıtasıyla buldum orayı..Dün amcaoğluna depo kılıfı ile ön cam aldırdım..
İstanbula gelirsem bi uğrayı güzel ayna araştırmak istiyorum oradan.

Selamlaar ybr`ciler![]()
Aleykümselam :queen:slm yumoşlar :queen: ulem durmuş yine olta atmışın buralara...
:cherry:
İyi akşamlar beyler.
Bugün ruhsatım geldi Aps (Acilmiş) ile Samsun'dan Sinop'a 7 günde geldi, birde acil olmasa 6 ayda gelirdi herhalde :queen:
Neyse asıl mevzu şu, ruhsatta koltuk sayısı 1 yazıyor sürücü dahilale: onun 2 olması gerekiyor değil mi :silent:
ooooo kimler gelmiş buraya..ybrcilerin gülüSelamlaar ybr`ciler![]()
Sağol :cat:hayırlı olsun behçet... sen ruhsatı karıştırma..benimkinde 3 teker yazıyo :queen: takıl hayatını yaşa...
Sağol :cat:
Oda iyiymiş :queen:
Fazla taktığımdan değilde kafama takıldı işte :cyclopsan zaten tek takılıyorum sorun yok :mrgreen:
gaza basmıyon mu napiyon hacı anlamadım seni:queen::queen:boşverben depoyu fulledim , fatihle yaptığımız abant gezisinde..
435 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne kadar kötü bi motor yaw![]()
ha şunu bileydin onun ibresi 60 dan yukarı çıkmazgaza basmıyon mu napiyon hacı anlamadım seni:queen::queen:
ramazan bilir bende 80 den yukarı çıkmam amaha şunu bileydin onun ibresi 60 dan yukarı çıkmaz
boşverben depoyu fulledim , fatihle yaptığımız abant gezisinde..
435 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne kadar kötü bi motor yaw![]()
hiç bişey olmaz üzerine su dök yeter benim çok başıma geldi alıştım bi ara kimi özür diler kimi iplemez geçinip gidiyoz :mrgreen:arkadaşlar önce hepinize iyi akşamlarbişi sorsam demin benzin alırken gerizekalı pompacı benzini taşırdı bişey olurmu ondan boyaya zarar verirmi
orda sildim bide 2 saat sonra gazyağı ile yıkadım suylada üstünden geçtim
![]()