Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kovalamayın bebeyi yahu..bak canım ben sana yeni ybrnin kötü yanlarıni sayayım da öğren..koltuğu eski ybr ve cbfe göre biraz serttir 2 kişide sıkışıktır hele kuru kemik bi kıçın varsa 150kmyi aşınca yolculuğun kıçın acıyabilir..cılız, zayıf durur ama sürüşü apaçi gibi seni yormaz..120den yukarı çıkmaya kalkınca rüzgardan çok etkilenir ama 120ile giderken bırak tvsyi cbf bile ybrden daha fazla titrer..parça fiyatlarına gelince rakibi yok hem ben daha geçen gün resim koydum 2004 ybr 2012 tvsyi iple çekerken..azıcık akıllı mantıklı düşün öyle soru sor..

Oh be cok tsk ederim abi sormanın sebebi tvs parca sıkıntısından dolayı idi ybr en ideali bu durumda cok saol abi 2.700-3.100 arası bi ybr bakarım artık

"Arkadaşın Çok Olur Aman,Zor Gününde Yok olur.! Benden Sana Bir Akıl,Aklın Varsa Tek Takıl!" ben bunu anlamayadım yazım da bir hatamı var ben mi anlayamadım sanki
Arkadaşın çok olur "Ama" mı olacaktı ne ???

Arkadaşlar İstanbulun Fethi nin 559 yılı kutlu olsun

tvsnin parça sıkıntısı yok ama biraz tuzlu ve heryerde servisi yok..hepsini geçtim kıpraşımı olmasa yine alınır üst devirlerde çok titriyor ybrye göre..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

"Arkadaşın Çok Olur Aman,Zor Gününde Yok olur.! Benden Sana Bir Akıl,Aklın Varsa Tek Takıl!" ben bunu anlamayadım yazım da bir hatamı var ben mi anlayamadım sanki
Arkadaşın çok olur "Ama" mı olacaktı ne ???

Arkadaşlar İstanbulun Fethi nin 559 yılı kutlu olsun
bağlam içinde vurgu kazanan bi kelime abi, o yüzden kullanmışlar 'bre','hey' gibi düşün o 'aman'ı ..

Oh be cok tsk ederim abi sormanın sebebi tvs parca sıkıntısından dolayı idi ybr en ideali bu durumda cok saol abi 2.700-3.100 arası bi ybr bakarım artık

Oğlum ben sana demedim mi Apacheyi listenden çıkart diye Azer bülbül gibi olursun yolda hiç gerek yok sana ne dedim yedek parçası çok kazık diye bir deposu 360 tl ybrnin baktığımda 180-200 arasıydı seçim senin yinede izzet :)

sen YAMAHA YBR 125 ESD alma git TVS al çünkü YBR almak bir tutku işidir bir gönül işidir tatlı bir arkadaşlığın şiddetli bir aşkın başlangıcıdır onun üzerine oturup özgür olduğunu uçtuğunu ayaklarının yerden kesildiğini hissetmek duyguların en güzelidir çünkü bu ruh halindeyken seni birazcık dahi rahatsız edip huzurunu bozmaz onun üzerindeyken yolu sen değil o belirler çünkü üzerindeyken kendinden geçersin o yüzden sende bu ruh halini göremediğimden sen git TVS al Biz YBR cileride rahat bırak TVS topiğinde takıl...
uçmak falan ne iş ihtiyar sen ne içiyorsun motora binerken :) bu neyin kafası böyle :):) sana 50 kere dedim bu sıcaklarda viski içme dokunur diye:)

Yaw arkadaslar ybr topiginin 11.sayfasına kadar okudum motor ilk cıktıgında 2.850 (plaka+ruhsat+100 tl lik phlips) Dahilmiş Yıl 2012 6 sene olmus Sahibindende adam 2.900 diyor 19.000 deki motora vayy be dolar gibi :D yükseliyor

yıl 2012 oldu hala ybr mi tvs mi diye sorun adamlar var bırakın bunları artık googlede arattırsanız 50 bin çeşit konu çıkar hala konu açma soru sorma çabasındasınız

F54

Deli oğlan bu hafta bana da uğra su karbon ısını hallet be yavrum

Dahamı aynı sorun Ben beyenmiyorum 2010 dan sonrasını arkadas daha ne diyim ?? Varmı lafı olan Ona bakılırsa 2004-2010 Arası daha cok kuryelerde onlarda 150.000 gidio napcaz

Birazdan 2012-3000 Km Esd son hız 2 kişi denemesi yapıcaz hem video hem fotograf cekicem-Yagmur yagdı fakat kurudu hem cekilmiş Teke tek kapısma videosu var 5.Viteste kesicide gidiyordu Allah yardımcımız olsun kactım ben.

len durmuş gittim 15 T dişli aldım.. senin aklına uyduk bakalım.. sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.. eğer motoruma bişey olsun, sena marş düğmesi diye basar dururum.. :queen:

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:40 ----------

Deli oğlan bu hafta bana da uğra su karbon ısını hallet be yavrum

boş mezar mı buldun :queen:
hain zargana... seni nasıl tokatladım ama...:queen:

ben kısaca kararsız arkadasa sunu demek istiyorum tvsmi ybrmi demiş kardeşim sorun çok komik hint malıyla japon kıyaslaması sakın yapma ha çin ha hint .benim param kıymetlidir çöpe atamam diyorsan ybr alacaksın yok para neki diyorsan elinin kiriyse tvs alıcan ybr olsun .cbf olsun kendinı kanıtlamış araçlar bencede böle sorularla meşgul etme milleti.benim motorumda kanuni windy s 150 ybr olsun cbf olsun tokatlayıp geçiyor fakat geçse ne yazar vızır vızır titriyor .100km bindikten şonra ybr ciler relax olur ben her tarafım kasılmış vazıyete girmiş egzersiz yaparım tvsnınde benim motordan farkı yok berbat titriyor birde pahalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar