Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet ışığı kesme yapmıyor far yine aynı aydınlatıyor da sen apaçi misin bundan kaplıcan fara? ne ayaksın olum sen? buraya gelirken folyo karbon falan al da ben kaplayayım sana köye gidince bi dürüm abimiz var o yaptı diye herkese anlatıcan ama yoksa yapmam:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

yıllar eskitememıs, nice kuryeler eskitememıs, yorulmamış ve daha apaçiyi peşine takmış sürükleyip:) pardon cekip götürüyor..tvs sıfır bu arada ne yapsalar çalıştıramamıslar:) bide ybryi beğenmezler apaçi al derler:):) öndekı 2004 ve yıkık bir ybr..

herkese günaydın debriyaj ayarını yine kendim yapmaya karar verdim çinli kullanırken hep kendim yapıyordum gayette iyiydi bunuda tutturana kadar uğraşacam gördüğüm kadarıyla alt tarafta vida yok elle çevriliyor oradan başka birde manette ayar var herhalde başkada yok dikkat etmem gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim ayar yaparken çektiğiniz bir video varsa onuda paylaşırsanız çok iyi olur :thumleft:

moto pensesi ne kanka, hele anlat bana bakim...

günaydın ramo .. :)
ulan panpiş yuh diyorum sana daha evlenmeden gözlerin bozulmuş evlenince ne halt edecen bilemiyorum yavrukuşum adam sana "pembe" diyo sen "pense"görüyorsun helal olsun ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde verilmiş sadakam varmış benim sigorta ayın 12 sinde sona ermiş ben motorla fing atıyorum bide 19 mayısa katılıp okadar kalabalıkta bide öncülük yaptık tünal abi ile vallaha iyiki bi kaza maza olmadı yoksa bitmiştik

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

YBR Camiası cümleten hayırlı cumalar ben kaçar cumaya, 2 gün olmayacağım bandırmaya gidiyorum 2 günlüğüne

ulan panpiş yuh diyorum sana daha evlenmeden gözlerin bozulmuş evlenince ne halt edecen bilemiyorum yavrukuşum adam sana "pembe" diyo sen "pense"görüyorsun helal olsun ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde verilmiş sadakam varmış benim sigorta ayın 12 sinde sona ermiş ben motorla fing atıyorum bide 19 mayısa katılıp okadar kalabalıkta bide öncülük yaptık tünal abi ile vallaha iyiki bi kaza maza olmadı yoksa bitmiştik

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

YBR Camiası cümleten hayırlı cumalar ben kaçar cumaya, 2 gün olmayacağım bandırmaya gidiyorum 2 günlüğüne

sana da hayırlı cumalar abi hayırlı yolculuklar şimdiden

herkese günaydın debriyaj ayarını yine kendim yapmaya karar verdim çinli kullanırken hep kendim yapıyordum gayette iyiydi bunuda tutturana kadar uğraşacam gördüğüm kadarıyla alt tarafta vida yok elle çevriliyor oradan başka birde manette ayar var herhalde başkada yok dikkat etmem gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim ayar yaparken çektiğiniz bir video varsa onuda paylaşırsanız çok iyi olur :thumleft:

tel üzerindekı gerdirme ayarını tamamen kapat manet üzerinden takır tukur yapmadan kalkacak şekilde ayarla en kolay öyle ayarlaniyor..tel üzerinden ayarlayamazsan balatayı yakarsın..hiç uğraşma en iyisi

evet ışığı kesme yapmıyor far yine aynı aydınlatıyor da sen apaçi misin bundan kaplıcan fara? ne ayaksın olum sen? buraya gelirken folyo karbon falan al da ben kaplayayım sana köye gidince bi dürüm abimiz var o yaptı diye herkese anlatıcan ama yoksa yapmam:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

yıllar eskitememıs, nice kuryeler eskitememıs, yorulmamış ve daha apaçiyi peşine takmış sürükleyip:) pardon cekip götürüyor..tvs sıfır bu arada ne yapsalar çalıştıramamıslar:) bide ybryi beğenmezler apaçi al derler:):) öndekı 2004 ve yıkık bir ybr..[url]http://d1205.hizliresim.com/x/t/6q1bp.jpg[/url]

kanka bu resmi tvs mi ybr mi cbf mi diye sorun veletlere gösterelim.. hiç bi yorum yapmaya gerek kalmıyor.. herşey ortada :queen:

o durmuş karaktersizi pense yazmıştı sonra panelden düzeltmiş abi..ona istaneden sordum.. sanada hayırlı cumalar ve hayırlı yolculuklar....

Eyi geceler arkadaşlar YBR nin amcaoğlu yada Dacia sı :p Salcano Wolf alarak yola devam ediyorum artık ahanda yeni motürüm budur [url]http://c1205.hizliresim.com/x/t/6pnfx.jpg[/url] :rendeer:

motorun hayırlı uğurlu olsun bol kmler dilerim :)

abi prelli marka lastiği övecek 2 arkadaş var.. onlarda ikitane fatih... objektif yorum istersen mişlen al kafan raht etsin.. hamuru yumuşak.. yere temas etmesi maksimum.. ha tarla sürekceksen prelli al :cherry:

s.a millet bu lastikler hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..kullanan varmı aranızda objektif yorumlar bekliyorum.

http://www.anesmotor.com/?urun-1385-Pirelli-Duraction-CBF-150-On-Arka-Takim.html

abi ben dedim decemi fazla da yorum yapmak istemiyorum sonra beni pirelliyi övüyor deyorlar :p

abi prelli marka lastiği övecek 2 arkadaş var.. onlarda ikitane fatih... objektif yorum istersen mişlen al kafan raht etsin.. hamuru yumuşak.. yere temas etmesi maksimum.. ha tarla sürekceksen prelli al :cherry:

abi ben övmüyorum kullandığım için söylüyorum senin gibi kullanmadığım halde michelini övmüyorum :p

tel üzerindekı gerdirme ayarını tamamen kapat manet üzerinden takır tukur yapmadan kalkacak şekilde ayarla en kolay öyle ayarlaniyor..tel üzerinden ayarlayamazsan balatayı yakarsın..hiç uğraşma en iyisi
o zaman yine tamirciye gideceğim benim debriyaj maneti sıkıp bırakınca tam yerine oturmuyor biraz geride kalıyor herhalde ayarsız olduğu için

s.a millet bu lastikler hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..kullanan varmı aranızda objektif yorumlar bekliyorum.

http://www.anesmotor.com/?urun-1385-Pirelli-Duraction-CBF-150-On-Arka-Takim.html
o lastiği bende kullaniyorum çok güzell bi lastik belki mişlen kadar kaliteli değildir ama orta sertlikte bi hamuru var cross lastiği gibi görünsede çok güzel asfalt tutuşu var benim ön arka lastiklrim takım halinde çok memnunum..ayrıca tarla sür diyen arkadaşları kınıyorum:queen:

koray yumuşak şekeri ben lastiği aldım olum takıp bakacam motoliz yamaha bayi mislene takım 230 lira diyor..peh..al sana lastik

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

bide eldiven aldım tam yumruk atmalik trafik canavarı olacam

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

o zaman yine tamirciye gideceğim benim debriyaj maneti sıkıp bırakınca tam yerine oturmuyor biraz geride kalıyor herhalde ayarsız olduğu için
yok be abicım o parmak boyu ayarı..parmakları kısa adam da kullanabilsin diye yapmışlar o boşluğu zaten işlevsiz boşluk o

hacı kaç gayme bu lastik rialli den mi getirttin
moto ay diye bi firma var onlardan aldım 65 lira fiyatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

maximuz yarın sökerim lastiği sonra da kargolarım sen bana özelden adres at ya da hangi kargoyu istiyorsan onu yaz yarın yollasam en geç pazartesi elinde olur

moto ay diye bi firma var onlardan aldım 65 lira fiyatı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

maximuz yarın sökerim lastiği sonra da kargolarım sen bana özelden adres at ya da hangi kargoyu istiyorsan onu yaz yarın yollasam en geç pazartesi elinde olur

durmuş abi senin şuan üstündeki arka lastiğin markası ne abi ?

dünkü resimde daha parlak görünüyodu ama mat ve yumuşak hamur gibi duruyo lastikler on numara hayırlı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar