Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi geceler arkadaşlar.
Bugünşu led işini halledim dedim farı söktüm ama sonra tereddütte kaldım, ön far camını çıkarmak zor mu? Veya açtıktan sonra kapatırken özel bir şey yapmamıza gerek var mı?

iyi geceler arkadaşlar, 2007 model ybr 125 im var, benim motosiklet en fazla 110 basıyor, acaba sizin motorlar ne kadar hız yapıyor

hımmm benim motorda bir sorun da yok ama neden 11o anlamadım gitti :( bu nasıl arttırılır

yok onlarda boş çuvaldan salllıyolar zaten. Sende deki benim motor düzde 125 gidiyo, seninkide gitsin :queen: düzde 110 gidiyosa 10 hp motor için iyi bi değer. Kurcalamaya gerek yok sadece bakımını zamanında yaptır yeter :cat:

iyi geceler minnoşlar.. :p bugün çarşıda bi motor gördüm.. (cbr 600rr) farları hafif siyah gibiyfi.. bayağı dikkatimi çekti.. bakarken apaçi eleman geldi.. tanıştık farları sordum ... o da bunlar far filmi dedi..
ama çok hoş olmuştu... farın çalışmasını falan kesinlikle etkilemiyormuş ve xenon varmış motorda.. aranızda bilen yaptıran var mı acaba.. ömrü ne kadardır..

yok onlarda boş çuvaldan salllıyolar zaten. Sende deki benim motor düzde 125 gidiyo, seninkide gitsin :queen: düzde 110 gidiyosa 10 hp motor için iyi bi değer. Kurcalamaya gerek yok sadece bakımını zamanında yaptır yeter :cat:

yok gidiyodur bence benim rodaj btsin çeker koyarım 120 i rahat görür. :)

iyi geceler minnoşlar.. :p bugün çarşıda bi motor gördüm.. (cbr 600rr) farları hafif siyah gibiyfi.. bayağı dikkatimi çekti.. bakarken apaçi eleman geldi.. tanıştık farları sordum ... o da bunlar far filmi dedi..
ama çok hoş olmuştu... farın çalışmasını falan kesinlikle etkilemiyormuş ve xenon varmış motorda.. aranızda bilen yaptıran var mı acaba.. ömrü ne kadardır..

Bir arkadaşımınkinde vardı, yarın bir arar sorarım. İyi geceler.

ben haftasonu gidip alıp takarım aynı gün de sana benim arka lastiği yollarım resmi var zaten yukarıda şimdilik idareten kullanırsin ben de şu lastiği alıp takacam merak ettim [url]http://c1205.hizliresim.com/x/s/6p53s.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

beğenmezsem ben sana bunu da yollarım..senin arka lastiğin resmini bi koysana bakim ben ona bi

abi resim koymaya gerek yok. 2009 model naylon CeSeT lastik. dişler var ama araları yarım yarım yarılmış. normal eskiyen lastik yarılması değil, bildiği peyniri kesersin ya, öyle yarık. şambrelli olduğundan hava kaçırmıyor.

Eyi geceler arkadaşlar YBR nin amcaoğlu yada Dacia sı :p Salcano Wolf alarak yola devam ediyorum artık ahanda yeni motürüm budur :rendeer:

Olum moto penpesı bile var ya amele style o artık transparan folyo zaten koçum benim ucuz sen sökene kadar çıkmaz yavru kuşum benim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

abi resim koymaya gerek yok. 2009 model naylon CeSeT lastik. dişler var ama araları yarım yarım yarılmış. normal eskiyen lastik yarılması değil, bildiği peyniri kesersin ya, öyle yarık. şambrelli olduğundan hava kaçırmıyor.
alıp değiştirince yollarım lastiği erkek işin görülsün sana iki tane de hazır takılmiş fitil yollicam lastiğin üstünde burdakı lastikciler lastiği söküp yama yapmıyorlar maalesef ama lastik epey bi götürür seni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar