oo ekmekarası nerdesin ya sana muhteşem resimler yollayacam bekle..
herkezi gülmekten öldürecem:queen:
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
abi aynaların ve camın arasına göre ayarlayacağın iki tane L demiri ile 2 somun pulla halledersin. motosiklet 100ün üstüne fazla çıkmadığından bu demirler sana gayet yeter. givi almak için bence 150 kmden hızlı olmak lazım ki dayanıklı malzeme gereksin...
pulların altına da 2 kat iç lastik takarsan tıkırtı ve kırılma da yaşamazsın. önce demirleri aynaya sabitledikten sonra camı demirlere tutup cam üstündeki delikleri öyle açarsan deneme yanılma yöntemiyle bir kerede monte edersin. sakın ölçüp biçip delikleri deldikten sonra takma. mümkün değil tutmuyor

.
işte max i bende ayna demirlerine iki tane kelepçe ayarlayıp kelepçelere demir kaynattırıp ilk önce kartonu oraya takacağım delikler eğim e göre olacağından yani kalıp işini ilk önce oraya oturtturup yuapacağım bu işlemleri şimdi iş ayna kollarına bağlamak üzere iki tane kelepçe bulup demirleri o kelepçelere kaynattırıp işleme geçmeye geldi sıra
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
evet beyler geçen akşam kankam ekmekarası apache ile kapışacaktık ki bi baktım kankam ın motor 10 zebra:sunny: gücünde bende vazgeçtim

l:
çünkü benim ybr 10 aslan gücünde tam start verecekti hakem benim aslan ekmekarasının zebra ya saldırdı malum aslan aç hayvan birden o zebra yı kocaman bi sucuk sandı heralde:queen:
tabi ekmek arası kaçarken ayakları malum yere vuruyordu hatta bi ara tekere kalkmıştı:santa:

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
neyse ki bir sonra ki gün kankam zebra yı satıp at almış:mrgreen:
bende ybr yi sattım kendime bi motor aldıktan sonra:cat:
yarışmaya karar verdik ama malum bu sefer de istanbul parkta yağmur yağıyor sel vardı bizde bir hatıra fotoğrafı çektirelim dedik işte o muhteşem poz:bestmt:
yanlız ekmekarası burda halk kahramanı zorro ya benzemiş:queen: