Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar bende 2011 yamaha ybr city var siyah. geçen toprak yolda kaydım dopoda ceviz büyüklüğünde göçük oluştu oturakdada küçük bi delik var. bu göçüğü düzltme imkanımız varmı? oturak içinde döşemicelere sordum kompile değiştirmek gerek diyolar yama olmazmış. Ayrıca depoda çizikler var. ne yapmalıyım iszce
bana kalırsa bu şekilde kullan ama içime sinmiyo dersen depoyu kaportacılar yapabilir.. döşemeye dediği gibi ya yan sanayi sele alacaksın yada komple kılıf kaplatcaksın...

slm arkadaşlar bende 2011 yamaha ybr city var siyah. geçen toprak yolda kaydım dopoda ceviz büyüklüğünde göçük oluştu oturakdada küçük bi delik var. bu göçüğü düzltme imkanımız varmı? oturak içinde döşemicelere sordum kompile değiştirmek gerek diyolar yama olmazmış. Ayrıca depoda çizikler var. ne yapmalıyım iszce

kardeşim depodaki göçüğü kaportacıda düzelttirebilirsin çektime yapar daha sonra işlem yapılan yerin boyanması gerekir bunu da göz önüne al :) küçükse hiç bulaşma derim :)

RAMAZAN abi benim motorda gazı bırakınca egzoz pat pat pat pat yapıyor sürekli niye yapıyor bunu acaba........

bendede yapiyo reis korkma herşey yolunda...kompresore bırakınca olur öyle neden bilmiyorum ama normal bişey benim eski ybrde pek olmazdi bu esdler patlak mı yoksa :queen::queen:

bendede yapiyo reis korkma herşey yolunda...kompresore bırakınca olur öyle neden bilmiyorum ama normal bişey benim eski ybrde pek olmazdi bu esdler patlak mı yoksa :queen::queen:
sendede yapıyorsa sorun yok o zaman olamaz olamaz olamaz kim patlattı benim motorumu :queen:

sendede yapıyorsa sorun yok o zaman olamaz olamaz olamaz kim patlattı benim motorumu :queen:
Dün akşam riallide gezerken baktım sag sol depo grenjları 70 gayme ye satılıyo ben benimkileri 100 liraya vercem orjinal çiziksiz bana lazim değil mavi renk isteyen varsa bana ulaşsin boşuna agirlik yapiyo:queen: ciddiyim almak isteyen irtibata gçsin

RAMAZAN abi benim motorda gazı bırakınca egzoz pat pat pat pat yapıyor sürekli niye yapıyor bunu acaba........
Selam YBR camiası hayırlı cumalar
Benimkinde'de aynı durum var kompresöre bırakınca bayır aşağı yapıyor heralde çiğ benzin egsozda patlama yaptığından

Depoyu kaportacılara gösterin. Arabalarda ki göçüklere vakum yapılıyor. Aynısını uygulayabilirler belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar