adem senin yumurtaları bi çuvala doldurur sonra da ybr ile 100km/h ile giderken aşşağıya atarım bak akıllı ol:queen:bazıları boş çuvaldan sallıyo gibi geldi bana :queen:
adem senin yumurtaları bi çuvala doldurur sonra da ybr ile 100km/h ile giderken aşşağıya atarım bak akıllı ol:queen:bazıları boş çuvaldan sallıyo gibi geldi bana :queen:
adem senin yumurtaları bi çuvala doldurur sonra da ybr ile 100km/h ile giderken aşşağıya atarım bak akıllı ol:queen:
len adem sen benim motoru ne sandın 2 kişi 120 çakıyorhacıı senin motur 100 km/hız yapıyomu be yav? :queen: :queen: :queen:
ee adem benimde silindiri pistonu değiştirip büyütsem benim ki de öyle hızlı gidersenin km bozuk. Ben 2005 e taktım bitane tersten sıfıra ulastı. :santa:
maxi o kadar seviyorsan ybr almasaydın be dostum neden ybr aldın o zaman satma durumunda kalmazdın
günaydın millet.
gerçekten öyle 40 50 km yaptıktan sonra motor resmen yanıyor birde kokuyor motor ben castrol alayım en iyisiBen de bir ara mecburiyetten Gul koymuştum. Motor aşırı ısınmaya başladı, çok kolay şişmeye başladı 500 km olmadan değiştirdim.
behçet sen yanlış okumuşsun dostum ben venom kullanıyorum 2 yıl olmasına sadece 2 ay var sadece lastikler uzadı hiçbir yerinde kırılma çatlama yok hafif bi kaza yapmama rağmen hala sağlam sadece lastikleri değiştirmek lazım artık venom güzel yani...
sağol Kötayalı teşekkür ederim kazasız belasız inşallah pazar burada sisvardı ve yükseklerde bayağı çişiyordu o havada poyraz köye gittim dönüşte bayağı ıslandım ama montta hiç sorun çıkarmadı ne soğuk ne yağmur bide düşünen olabilir diye resim çektim atıyorum :thumleft:üzerinde tam 10 tane cep var bunlardan biride sol kolda KGS yada OGS koymak içinHayırlı olsun abi güle güle kullan :rendeer:
teşekkür ederim sağolhayırlı olsun şenol abi güle güle kullan