Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bir şey soracağım, egsozun tam kalınlaştığı yerde altta bir delik var tam ayak yayının hizasında, az önce farkettim oradan suya benzer bir şey atıyor, su değil mi o?

Arkadaşlar bir şey soracağım, egsozun tam kalınlaştığı yerde altta bir delik var tam ayak yayının hizasında, az önce farkettim oradan suya benzer bir şey atıyor, su değil mi o?
Evet doğrudur motoru sıcak bıraktığın için özellikle kışın terleme yapıyor onu dışarı atmak için konulmuş tahminimce benimkide oradan su atıyor soğuk havalarda çalıştırdıktan sonra

ghostcorc arkadaşım zincir germeyi cok gordum ama ayarı esıt tutturamayacaqımdan korktuqum ıcın kendım yapmıyorum. yaqı zaten değiştiriyorum. gecende nazıllı yamaha servısıne gıdıp 3000 bakımını sordum adam yaptıqını anlatmadı ve dırek 45 tl dedı sınır oldum kase basmıyo olsalar hayatta gıtmıcem servıse ama mecburluk :(:pl: saolasın bılgılendırdıqın ıcın sadece zıncır gerdırım kase ısterım o zaman ıns atarlar kaseyı :) bende yamalube yerıne castrolu tercıh edenlerdenım :queen:

benim motora serviste gulf marka yağ koydular biraz ısındımı hemen sibop sesi geliyor baya yüksek şekilde vites geçişleri iyi değil bazen geçmemezlikte yapıyor 15-50 castrol power 1 koysam bunlara bir faydası olur mu yoksa boş yere mi koymuş olurum yağı koyalı 300 km oldu motor şu an 950 kmde

Valla Samsun daki serviste bana gulf 15 40 verdi koyarsın diye, iyiki koymamışım, bende supap şıkırtısı var gibi sanki belkide ilkte gulf koydular, yarın esdsi olan bir arkadaşın yanına gidip sesini dinleyeceğim fark var mı diye,
Kendim değiştireceğim diye bende gittim shell advence vsx(ax7) 10 40 aldım, yarın değiştireceğim, belkide o ses düzelecek.

Valla Samsun daki serviste bana gulf 15 40 verdi koyarsın diye, iyiki koymamışım, bende supap şıkırtısı var gibi sanki belkide ilkte gulf koydular, yarın esdsi olan bir arkadaşın yanına gidip sesini dinleyeceğim fark var mı diye,
Kendim değiştireceğim diye bende gittim shell advence vsx(ax7) 10 40 aldım, yarın değiştireceğim, belkide o ses düzelecek.
ben dinledim arkadaşın motorunu oda esd onda yok ama ne marka yağ var onu bilmiyoruz motorda

Ben içindeki yağı hiç beğenmedim zaten 550 kmde simsiyah olmuştu, bakalım yağı değiştirince ses ne olacak?

Arkadaşlar dizlik alacağım tavsiyeleriniz lazım, kullanıp beğendiğiniz bir ürün var mı?

Ben içindeki yağı hiç beğenmedim zaten 550 kmde simsiyah olmuştu, bakalım yağı değiştirince ses ne olacak?

Arkadaşlar dizlik alacağım tavsiyeleriniz lazım, kullanıp beğendiğiniz bir ürün var mı?
aslinda dizlik pek kullanişli olmuyor pantolon alabilirseniz pantolon tavsiye ederim...alirsanizda mafsalli dizlik alın..

arkadaşlar motosikletime sibob ve hava ayarı yapıldı. jiklede problem oluştu. motor sogukken yani jikle ihtiyacı mevcut olduğunda çekiyorum fakat bu sefer de motor rölantide durmuyor. jikle açıkken devir normalde bir noktada sabit kalır, motor ısısı yükseldikçe de sabitlendiği nokta yukarı dogru cıkardı. şimdi ise jikle çekildiği anda motor boguluyor ve devir gittikçe düşerek en sonunda alet stop ediyor. sebebini bilen varmı???

Ben de bir ara mecburiyetten Gul koymuştum. Motor aşırı ısınmaya başladı, çok kolay şişmeye başladı 500 km olmadan değiştirdim.

arkadaslar ybrnin yağ olayı çok basit gidin bir benzin istasyonuna değiştirisinler veya siz değiştirin videosu var çok kolay

F54

Evet mafsallı dizlik düşünüyorum zaten, şu linkteki scoyko hoşuma gitti veya venom, prohel çabuk kırılıyormuş birkaç yerde okudum.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/scoyco-mafsalli-motosiklet-dizligi-kargosuz-55647169

Şimdi motorun farını ayarlamaya gittim, 5 dk dan fazla çalıştırdım ama o egsoz deliğinden gelen su kesilmedi yer ayaklık filan bariz ıslandı :silent:
behçet sen yanlış okumuşsun dostum ben venom kullanıyorum 2 yıl olmasına sadece 2 ay var sadece lastikler uzadı hiçbir yerinde kırılma çatlama yok hafif bi kaza yapmama rağmen hala sağlam sadece lastikleri değiştirmek lazım artık venom güzel yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar