Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

luddite arkadaşim takma parasida verdin mi aldiğin yer mi takiyor...

her şey dahil 230 verdim. Liste fiyatı zaten.

Arkadaşlar trafik sigortası için demin 2 yer aradım Çapa bölgesinde biri Ergo birisi Alianz acentesi, sıfır 2012 YBR 125 ESD için 330 ve 250 tl fiyat çektiler. 24 yaş bitecek, trafikte hiç bir kaydım yok, bu aptalca fiyatlar nedir böyle? Otobüs gibi fiyat veriyorlar. Bi kaç tane daha yer arıycam, hepsi böyle verirse gidip İzmit'ten çıkarıcam plakayı, ikametgahı filan taşır sonra geri aldırırım hiç sorun değil. Resmen adam ..kiyorlar. :(

Varsa sigortacı tanıdığınız, onlara da açığım.

her şey dahil 230 verdim. Liste fiyatı zaten.

Arkadaşlar trafik sigortası için demin 2 yer aradım Çapa bölgesinde biri Ergo birisi Alianz acentesi, sıfır 2012 YBR 125 ESD için 330 ve 250 tl fiyat çektiler. 24 yaş bitecek, trafikte hiç bir kaydım yok, bu aptalca fiyatlar nedir böyle? Otobüs gibi fiyat veriyorlar. Bi kaç tane daha yer arıycam, hepsi böyle verirse gidip İzmit'ten çıkarıcam plakayı, ikametgahı filan taşır sonra geri aldırırım hiç sorun değil. Resmen adam ..kiyorlar. :(

Varsa sigortacı tanıdığınız, onlara da açığım.
3-4 gün önce 120 liraya yaptirdim halk sigorta 22 yaşindayim..

Şimdi Fatih'te bi Halk Sigorta acentesi aradım o da 225 tl çıkardı. Kafayı yiyecem :) Siz nerede yaptırdınız, hangi semt/acente acaba?
tuzla aydintepe mah.deyim..liberty sigorta yaziyor onlardada yüksek çiktida telefonla arkaslarini aradi öyle yaptirdi...gel buraya götüreyim seni konuşalimayni paraya yapar belki..0216 493 11 33 de benim arkadasim burdan sigorta yaptirmiş bendede ayni mtor var 24 yaşindayim ayni paraya yaparmisiniz diye ara sor..

Şimdi motorla gelsem plakasız sıkıntı çıkar mı acaba? hehe :) Otobüs otobüs gelmek de gözümde büyüyor nasıl etsem. Sen de uzakmışsın be hacım :)

ciddi ciddi izmit'ten çıkarmayı düşünmeye başladım. mobil imza ile internetten değiştiriliyormuş adres kaydı. kız arkadaşım orda onun evi gösterip alayım diyorum. 2 hafta sonra tekrar geri istanbul adresime çeviririm. böyle de bir sorun çıkmaz herhalde artık. :)

ciddi ciddi izmit'ten çıkarmayı düşünmeye başladım. mobil imza ile internetten değiştiriliyormuş adres kaydı. kız arkadaşım orda onun evi gösterip alayım diyorum. 2 hafta sonra tekrar geri istanbul adresime çeviririm. böyle de bir sorun çıkmaz herhalde artık. :)
gel hataydan çıkaralım 50 tl ye yaptırdım sigortayı 1 ay önce:cherry:

Ben 48 liraya sigorta yaptırmıştım 6-7 ay olmuştur şimdi taş çatlasa 50-60 lira arasıdır.
Millet 200-300 liradan bahsetmiş,şaşırdım.
Yaptırdığım yer sompo japan sigorta.

aradım 158 lira dedi. dedim bizim sedat'a 120'ye yapmışsınız. hiç bir farkımız yok, o bi de küçük benden, neye göre koydunuz 40 lira bana? eheheh :) bir şey diyemiyor eveleyip geveledi. :)

161 liraya 4 taksit internetten hemen yapabiliyorum istersem zurich sigortadan zaten. bi manası kalmadı.
sedat kardeşim çok teşekkür ederim sana yine de. izmit en mantıklısı olacak anlaşılan. bi tana adam olan acente bulamadık şehirde. kısfmet :)

F54

sen bence plakayı düzceden çıkar ben 45 tl ye yaptırdım 08 model

Sedat sen de sıfır almıştın değil mi? hani önceden kaydı yoktu aracın?

@psyche sen sigorta yeniliyorsan belki ondan olabilir. Yok sen de plakasız araca yeni kayıt yaptırmak için 48 lira verdiysen 6-7 ay önce, o zaman anormal bir durumlar var şuan sigorta piyasasında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar