Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

parmağını kaybedenler bile var. Zincir yağlarken. Aman dikkat! Durumu nasıl bilmiyom ama inşallah bişeyciği kalmaz.

çok sağolun.parmağım yamuk gibi olmuş ezilmiş heralde yarın ortopediye gideceğim. kötü bir durum olmaz inşallah.

ayılar seri olarak 90 km hıza çıkabiliyomuş. Müthiş tork var onlarda :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayılar seri olarak 90 km hıza çıkabiliyomuş. Müthiş tork var onlarda :queen:

evet ayı dediğin hayvan ata her türlü düzde rampada hatta trafikte bile koyar..torku sağlam yani:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

Şenol abi benim kontak anahtarı çok zor çıkıyor, ne yapabiliriz?

dürüm abine sormuş olsan sana yağla derdim ama ihtiyar ne dicek bakalım

evet ayı dediğin hayvan ata her türlü düzde rampada hatta trafikte bile koyar..torku sağlam yani:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

dürüm abine sormuş olsan sana yağla derdim ama ihtiyar ne dicek bakalım

Yazdığımda Şenol abi online dı,ondan sordum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
zinciri yağlayacağım derken sağ baş parmağım dişlilerin arasına girdi.İnşallah kötü bir durum yaşamam dua edin arkadaşlar...
eski diş fırçası kullan temizlerken..yağlarken de küçük makine yağları var onlardan al hem elini kıstırmazsin hem de göstergenin oraya sıkıştırıp sürekli yanında gezdirebilirsin ve yağlaması da güvenli olur senin için..geçmiş olsun parmağını bile koparabilirdin

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

koray rampam balık yağı kullanıyor mesela hem kontak hem de zincir için..omega 31 içeriyor diye kullanıyormuş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şenol abi yazmış olum zıplama hemen wd 40 diye ordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar