Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ybr ye kaça kaç yağ kullanılıyo.10-40 mı 20-50 mi hangi yağı önerirsiniz.Bp PO vs.servisinden yaptırmıyorum.kendim alacağım yağı onun için en iyisi serviste yaptır demeyin?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özaktaşı;
Abi tam benim kafadansın varya. Ben bi oltayı nasıl sığdırırım diye hesaplar yaparken oltayı sığdırıp+bir de tüfek eklemişsin. Bir de Kilis tarafında olta atacak neresi var ki? 1997-2000 arası ilk görev yerim Suruç tu. Birecik e giderdim fırsat buldukça olta atmaya.
hakpek, videolar için hemenpaylas.com sitesini kullanabilirsiniz. Benim bahsettiğim sis farları daha farklı, böyle ince uzun gövdesi daha dar çapları var...
sis farları oldukça kullanışlı görünüyor.güzel olmuş bence..
Bu arada arkadaşlar.ybr nin kafa grenajının rüzgar kesmede bir rolü varmı? ben geçen gün 80 e kadar çıktım.rüzgarla güreşiom resmen.:mrgreen: aslında kafa grenajsız daha çok beğeniorm ben ama eğer yolda rüzgarı azaltıcaksa takıcam.yardımcı olun lütfen?:silent:
ben aldığımdan beri kafa grenajı olmadan kullanıyorum. hiç taktırmadım. bence böyle çok daha güzel.
acaba hızlı giderken rüzgara bir faydası oluyo mu diye merak da ediyorum..:silent:
acele etme yaw, bi sindir önce
benim aklımda iki motor vardı, birisi ybr idi diğeri de cbr 125.
cbr ı parçalarının pahalı olması ve fiyatının fazla olması yüzünden tercih etmedim. 2. el cbr alacaktım bi tane ama parçalarının pahalı olması yüzünden vazgeçtim. ybr ile aynı fiyattı aşa yukarı.
önce bi acemiliğimizi atalım, ilerde 600f de olcak inşallah
Yok baba 19 yaşından beri hayalim o tarz motorlar.Bu cbr ler çıkınca hevesimi biraz alayım dedim ,tabii ki maddiyattan dolayı alamadık dedim alayım yarın öbürgün para toplayınca ve elimdeki motoru da satınca elimizde dedim para olur çeker bir de krediyi alırız bir sport motor.