maxi actevo mu alayım (18 tl) power 1 mi alayım (30 tl )
sen şimdi buna turbo falan takmayıda düşünüyorsundur :queen:ben düşündümde :queen::queen:Gerçekten merak ettiğimden soruyorum.Bu bizim ybr lere arabalara takılan spor hava filtresi taksak ne olur?
castor power 1 al bir arkadaş var yarışlara giriyor ona sordum o makinamda castrol power1 kullanıyorum 4 beygir arttırıyo diyo gücü ama onun motora göre bumaxi actevo mu alayım (18 tl) power 1 mi alayım (30 tl )
Benim döküntü 96 titanla gıcır gıcır ybr esd leri yolda tokatlamanın tadı hıç bişeyde yok arkadaşım. Kusura bakma. Hele bide esd tek kişi, ben artcılı olduğumda. cg lere kafa tutmayın olsun bitsin.Şu breton cg 125 türü motorlardan bıktım usandım yahu her lambada bir kapışma hevesi,her gördüğünde beni geçme isteği falan ne var lan diyorum bu motorda çok da sakin kullanırım şehir içi ciddi biçimde kuyruk acısı var bu baldırı çıplak tiplerin.
Bir de şu far mevzundan gınağı geldi.
-kardeş lamban açık kalmış akün biter
Gınağı geldi artık en son kısa devresini kaldıracam o olacak bıktım aynı cümlelerden,cevap vermekten :sunny:
10 40 tan şaşma ülke şartlarında yaz kış kullanılacak tek numara 10 40 tıryağ değiştireli 2000 km oldu.tekrar değiştireceğim 10-40 ile devam edeyim mi yoksa başka numara yağla mı devam edeyim?yaz olduğu için 10-40 dan daha verimli yağlar var diyenler var .Bir bilgim olmadığı için soruyorum.saygılar
adem senin soluğunu keserimBenim döküntü 96 titanla gıcır gıcır ybr esd leri yolda tokatlamanın tadı hıç bişeyde yok arkadaşım. Kusura bakma. Hele bide esd tek kişi, ben artcılı olduğumda. cg lere kafa tutmayın olsun bitsin.![]()