pazargünü istanbuldan kimler geliyor şimdi bakalım ben körfezi dolaşacağım gelen varsa binmem o arabalıya şerefsizler ölü soyguncuları
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
RAMÇO Gözüm uzatmışın üfledikte sönmedi ama niye ha bak söylediğin yiyecekleri gittiğimiz yerden kolaylıkla temin edebilirsin ama dayanırlarmı onu bilemem
selamın aleyküm 650 km de motoru servise götürdüm yağı değişti bütün vidalar kontrol edildi fren balataları söküldü zımparalandı vs. motordaki titreşim baya azaldı ön fren sürtüyordu temizlediler falan geri taktılar hala sürtüyo adam normal diyor neyse sinirle çıktım ordan 20 km gittim durdum eve gelince motordan subap sesi gelmeye başladı çıt çıt çıt geri gittim servise bu ses normal dedi o zaman seninde a.... koyayım motorunda dedim gene bir sinirle çıktım bu lanet motor niye böyle yapıyo bir yardım edin bu arada birde titreme çıktı gene subap ayarımı yaptırayım ne yapayım koydukları yağda gulf marka 15 50 yağ
2004 motoru kitlemiş amartisör keçesi patlamış bir ybr buldum..82000 km de .. aslında 182000 km de.. motoru orjinal ve artık son demde kitlemiş.... 1000 lira istiyordu 500 verdim... yok falan dedi ama satamazsa mecbur bana satar.. yakında dağılmış komple boya kaporta sanzuman motor açılmış ybr resimleri gelirse şaşırmayın....eski ybr egzosu tak motorun sesi bile değişecek..esdler eski ybrlere göre sesli çalışıyor rahat ol bir sıkıntı yok hepsi öyle sikirtili..motorun üretimi böyle..
orjinal servismi yamahanın zaten şupheleniyordum şerefsizlerden yamalub kaplarına normal yağ koyup yamalub koyduk diyorlar bizim servis içeri sokmuyor kamera koymuş izliyorsun ama yamalub kabı getirip koyuyo ama kapağı açık ben yermiyim ...selamın aleyküm 650 km de motoru servise götürdüm yağı değişti bütün vidalar kontrol edildi fren balataları söküldü zımparalandı vs. motordaki titreşim baya azaldı ön fren sürtüyordu temizlediler falan geri taktılar hala sürtüyo adam normal diyor neyse sinirle çıktım ordan 20 km gittim durdum eve gelince motordan subap sesi gelmeye başladı çıt çıt çıt geri gittim servise bu ses normal dedi o zaman seninde a.... koyayım motorunda dedim gene bir sinirle çıktım bu lanet motor niye böyle yapıyo bir yardım edin bu arada birde titreme çıktı gene subap ayarımı yaptırayım ne yapayım koydukları yağda gulf marka 15 50 yağ
orjinal servismi yamahanın zaten şupheleniyordum şerefsizlerden yamalub kaplarına normal yağ koyup yamalub koyduk diyorlar bizim servis içeri sokmuyor kamera koymuş izliyorsun ama yamalub kabı getirip koyuyo ama kapağı açık ben yermiyim ...
2004 motoru kitlemiş amartisör keçesi patlamış bir ybr buldum..82000 km de .. aslında 182000 km de.. motoru orjinal ve artık son demde kitlemiş.... 1000 lira istiyordu 500 verdim... yok falan dedi ama satamazsa mecbur bana satar.. yakında dağılmış komple boya kaporta sanzuman motor açılmış ybr resimleri gelirse şaşırmayın....
açık yağ koyun 20 50..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
cbf topiği ile karıştırdım ben burayıybrcıler 10 40 koyun yine açık yağ olsun ama
![]()
:cat::cat::cat::cat::cat::cat:apache durmuş yeni motorun hayırlı olsun
ama resim yok birşey yok nasıl inanalım sana![]()
kawa 70 beygir tosunum ama 650cc çift silindir