giydirmemis..direk hasirttt the blackboard yapmış kanka
iyi kanka işte bu yaşında bile şenol abi de hala iş varmış.. :queen::queen:
giydirmemis..direk hasirttt the blackboard yapmış kanka
tövbe tövbe bu nasıl konuşma tarzı ulen karşında yılların tecrübesi şenol abi var ayağını denk al arkana sahip çık:queen::cherry:iyi kanka işte bu yaşında bile şenol abi de hala iş varmış.. :queen::queen:
muhabbetler muhabbetler...
55 km gittim, çeyrek depo uçtu gene. fazla da gazlamadım aslında.
bu arada ateşleme düzgün değil. sanırım bujide sorun var. 12 000 km oldu. 3 senelik buji.
iridyum buji işine gelince; kablosu ve ateşleme bobiniyle beraber set olarak takılınca maksimum performans alınıyor. gerçi benim mondial 150 zcmde iridyum buji var ve 4.5 ay yatan motosiklet tek marşta çalışıp 55 km 2 kişi yol aldı. bi yokuşta devirsiz kalınca zcye yetişemedim ya...
ilk fırsatta iridyum takacağım ama nerden set bulunur bilmiyorum.
gezinin resimlerini merak eden olursa aşağıya tıklasın:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150753364456382.428540.620206381&type=1
bırak iridyum buji işini sanki litrelik motur bu yahu..parana yazık onu takınca 200 görmeyeceksin ya sanki..fuzuli masraf yani..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
kanka sen hesapla işte motor bana 5400 e vade ile geldi..nakit 4500e mal olmuş demirle beraber..2012lere kaç para istiyolar baktın mı hiç?
ince düşüncen için tşk herşey kısmet belki sen buralardayken bi işler çeviririz yani belli de olmaz:cat:ben de motorum yabancıya gitsin istemiyorum kanka
Benim motor gitsin de yerli yabancı farketmiyor :cherry: sonrası cbf 500,like a boss :bounce:
vay hain carlos sancez demek cbf 500 hee yakışır diyelim:cat:Benim motor gitsin de yerli yabancı farketmiyor :cherry: sonrası cbf 500,like a boss :bounce:
millet bugün 2cbf ,2 yamaha, 1 scooter öyle manyak gezdikki sormayın gitsin bir sürü resim var burnumun dibinde bilmediğim ne yerler varmış yaa ne yerler keşfettim resimler yarın artık evede misafir var
hayır canım panpişim iridyum buji yakıt tüketimini düşürüp ateşlemeyi düzeltiyo sorun yok sadece biraz daha pahallı ama yaptığı tasarrufla zaten kendini amorti ediyor %20 tasarruf yaptırıyormuşneden olum servis dedi.. kaliteli falan dedi.. motorun daha iyi ateşleme yapar dedi..
kaliteli olsun diye onu taktım kanka.. yoksa bi zararı mı oluyor motora
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Apaçi durmuş al link sana http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...ranti-55928751