Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr 125 ler 1 lt benzinle kaç km yol yapar?
42 km şehiriçi
ybr 125 ler 1 lt benzinle kaç km yol yapar?
evet abi şu sıralar öyle de yaz geldiğinde pazar müsait olmayabilir o sebeble biraz ona vakit ayırmam gerek ama hafta içi boş olduğum çok zaman oluyor gece gündüz fark etmeden...eşinde çalışıyo heral bitek pazargününüz müsait galiba !
42 km şehiriçi
Edirneden Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Yeni bir YBR 125 kullanıcısıyım. 2012 model siyah bir YBR aldım ve daha 250 km ye yeni geliyorum. Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten çok zevkli bir motor. Daha önceden 1994 model PGO STAR 90 scooterim vardı ki hâla duruyor ama hem çok yakıyor hem de parçası hiç yok diye ve de bir arkadaşın 2007 yılından beri kullandığı YBR 125 in önerilerine dayanarak gittim bende bu cihazı aldım. Gayet memnunum. İyi ve uzun yıllar kullanabileceğimi düşündüğüm bir motosiklet aldığımı düşünüyorum. Fakat arkadaşımın motoruna bindiğimde vitesleri çok rahat geçiyor. şıkır şıkır geçirebiliyorsunuz ama benim motorda daha takır tukur ve biraz da sert geçiyor vitesler. Sanırım Daha çok yeni diye böyle. arkadaşın ki 25000 km de benimki daha 250 km olmadısanırım zamanla düzene girecektir.
dürümdöner uçuyorfatihim napıyon tosunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
[url]http://f1204.hizliresim.com/w/n/4nnuv.jpg[/url]
aha bir tayyipçi daha üşenmemiş motorada çarşaf giydirmiş pes beya....:queen:dürümdöner uçuyorfatihim napıyon tosunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
hayırlı olsun arkadaşım motorun o öyle bir motorki hor kullanmazsan torununda kullanır bu arada bir aksilik olmazsa pazargünü edirnedeyiz bizi karşılarsın artık hem tanışmış oluruz hemde sohbet ederizEdirneden Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Yeni bir YBR 125 kullanıcısıyım. 2012 model siyah bir YBR aldım ve daha 250 km ye yeni geliyorum. Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten çok zevkli bir motor. Daha önceden 1994 model PGO STAR 90 scooterim vardı ki hâla duruyor ama hem çok yakıyor hem de parçası hiç yok diye ve de bir arkadaşın 2007 yılından beri kullandığı YBR 125 in önerilerine dayanarak gittim bende bu cihazı aldım. Gayet memnunum. İyi ve uzun yıllar kullanabileceğimi düşündüğüm bir motosiklet aldığımı düşünüyorum. Fakat arkadaşımın motoruna bindiğimde vitesleri çok rahat geçiyor. şıkır şıkır geçirebiliyorsunuz ama benim motorda daha takır tukur ve biraz da sert geçiyor vitesler. Sanırım Daha çok yeni diye böyle. arkadaşın ki 25000 km de benimki daha 250 km olmadısanırım zamanla düzene girecektir.
bi kaç birsey var düşündüğüm ondan söktümEgzozdaki karbonu sökmüşün dürümdöner hayırdır? yeni projelermi var yoksa![]()
haaaa acaba bunlarda hatunlara çizilmesin diyemi çarşaf giydiriyorlar aceba :queen:bi kaç birsey var düşündüğüm ondan söktüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
ihtiyar depo kılıfını söküp çamaşır makinesıne attım yağmurlar tamamen bitince geri takarım çizilmesın diye çarşaf çektim
yukarıya doğru okumuyormusun !!! dürüm hatuna çarşaf giydirmişş :queen:dürüm deponun uzerındekı kılıf degıl her halde dmi ?
yok kardes okumuyorum malum cok faazla zamanım olamıyor.yukarıya doğru okumuyormusun !!! dürüm hatuna çarşaf giydirmişş :queen:
Depo kılıfı dikiş deliklerinden su alıyor içeri yağmurda ya da yıkattiğim zamanlar ona bi çözüm bulup takıcam geri kılıfı..bu arada playboy tavşanı sen hani metzelerin resmini atacaktın anlatacaktın bu lastik söyle böyle diye yalan oldu ellaaam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
ihtiyar sendeki su küçük amfi devresini de bana ver de düz hesap ben sana 10 litrelik büyük mavi su damacanalarinda bi güzellik yapayım..inan motorla dolaşırken canım çok sıkılıyor müzik dinlemek istiyorum yahubi yerde buldum süper bi mini set öyle dandiklerden de değil hem de
ama çok uzak taa gaziosmanpaşa mahallesınde kim gidecek oraya kada
![]()
dürümdöner uçuyorfatihim napıyon tosunum