Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın fatihim
nerdesin sen yaa...
kayıplardasın.. günaydın![]()
günaydın fatihim
olum zaten bütün gün geziyorum benim motoru sürecek bi adam bulsam da o beni gezdirse ben artçı olsam keşkenasılsın abi geziyorsunuz maşallah bakıyorum![]()
koray olum senin hava tahmini tuttu panpa burda yağmur yağıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
saol panpa..pantolonun yağmurluk içi var taktım onu da dışı ıslandığı için çok ağır oluyo moruk robot gibi oluyorum motorun üstünde
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
olum zaten bütün gün geziyorum benim motoru sürecek bi adam bulsam da o beni gezdirse ben artçı olsam keşke
kanka cuma olur anca onda da hocadan izin almak gerekli
Hahahahaha arasındada krema varmı????olduğu kadar korayım..olduğu kadar..anca bu geliyo elimden
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
gofret cam oldu[url]http://g1204.hizliresim.com/w/9/47sds.jpg[/url]
güzel kardeşim zincir germek için üstaya gitmene gerek yok evinde anahtarların yokmu albiyerden bir takım anahtar servise vereceğin paraya sonra arka göbek visasını gevşetiyorsun sonra yanlış hatırlamıyorsam 12 numara yaprak anahtarla saat yönünde yavaş yavaş çeviriyorsun ama sistem şu solu iki tur çevirdiysen sağıda ikitur çeviriyorsun sırayla ve zincirin yukarı aşağı salladığında 1,5 cm sallanması gerekiyor o gerginliğe kadar vidaları sıkıp sonrada göbek vidasını sıkıyorsun oldu bitti bu kadar basit yani kolay gelsingene muhabbetin dibine vurmuşsunuz. gezinin de dibine vurmuşsunuz. ben Allah'ın dağında Malatya'da bir tane motorcu bulamıyorum... buradakiler ya apaçi ya kurye... belki bir iki tane düzgün varsa da bana rasgelmedi...
Şenol abi: valla abi buradaki motorcular böyle. baktım onlardan hayır yok, aldım gazyağını süngeri giriştim zincire. süngeri 2 kere yıkamak zorunda kaldım. bolca da yağladım. neredeyse yarım saat uğraştım. şimdi bi kat daha yağlarım elazığa giderim. zincir bollaşmış. o kadar yağmur çamur mahvetmiş zinciri; ve ya arka teker patladığında ben söküp takmıştım, eski ayarıyla taktım; ondan da olmuş olabilir. elazığ'daki bi usta var, bakarsa ona baktırtacağım. bakmazsa da mecbur malatya'daki ustalara devam.
bir iki parmak daha kaldırsaydın yukarı sanki birazdaha güzel duracaktı ama yapmışın artık burada ölçtüğün birazdaha yukardaydı hem rüzgarıda keserdi bir nebzesağol ihtiyar..cam güzel olmamış mı? işlevsellik amacı ile yapmadım tamamen görsellik için..durduk yere sana da borçlandık corc![]()
o boru avrupa normlarına göre eksozda yanmamış gaz varsa karbüratöre geri dönüp yanmasını sağlıyo yani tamamen çevre için başka bi b.k a yaramıyo hatta iptal ettiğinde karbüratöre karbon monoksit girmediği için daha temiz hava girdiği için çekişide değişebilir bence!S.a beyler bişe soracağım bu egsozdan hava filtresine giden boru ne işe yarıyor onu sökünce motorun sesi değişti merak ettim amacı ne
sesi iyi geliyor sökünce![]()
ama hem eksoz çıkışını hemde karbüratör girişini tıkaman lazım yani aradaki lastik boruyu sökmekle bitmiyo eksoz hava kaçırmayacak karbüratörde o borudan hava almayacaksöktüm değişiyor sesi
Bak sen şöyle yap araya bir selenoid röle koy performans isteyince röleyi kapat normal gitmek isteyincede röleyi açarsın selenoid röle ne diye soracaksın şimdi sen onada açıklama getireyimde merakta kalma çamaşırmakinalarının otomatik sualma sistemi yada LPg li otoların gaz kontrol sistemleri selenoid röle ile çalışıro borunun tam araya bi vana koysak olur mu ihtiyar![]()