el fatiha üzerine bir bardak su içiver sen katilmisin evladım yaa çıkma yağla zincir yağlanırmıArkadaşlar cok acil...
Zinciri gazyagi ve sungerle temizledim. Sonra zincir yaglamak için vitesi bire atıp debriyaji bıraktım. O sıra zincir resmen 8 çiziyordu. Zincir bazı yerlerde düz değil, bir bakla aşağı eğilmiş... Kaç tane böyle bakla vardı...
2300 kmdir ilk kez zinciri temizledikten sonra yağ spreyledim.önceden 2 kere kendim spreyledim. 2 kere de fırça ve çıkma yağ ile yaglandi.
Zincir ölmüş mu?
hayırlısı en farkedileni mavi ama yine de renk zevk meselesibu hafta itibariyle YBR 125 esd almayı düşünüyorum ancak 2011 model renklerinden birini tercih edeceğim sanırım,
ben pek hoşlaşmadım sahibi üzerine alınmasın ama o motor bana hitap etmiyo benim tarzım naked o motorla benim girdiğim aralara girip araba aralarından makas geçemezsin direksiyonu bizimkiler kadar oynak ve geniş açılı değildurmuş yakışmış lan motor.. bundan alsana bi dene :cherry:
ben pek hoşlaşmadım sahibi üzerine alınmasın ama o motor bana hitap etmiyo benim tarzım naked o motorla benim girdiğim aralara girip araba aralarından makas geçemezsin direksiyonu bizimkiler kadar oynak ve geniş açılı değil
senin aradığın kan tenere de var da o da çok para ihtiyarben pek hoşlaşmadım sahibi üzerine alınmasın ama o motor bana hitap etmiyo benim tarzım naked o motorla benim girdiğim aralara girip araba aralarından makas geçemezsin direksiyonu bizimkiler kadar oynak ve geniş açılı değil
kanka senin adına gerçekten üzgünüm..yok abi bişey olmaz... zaten kafa dağıtmam lazım... benim kaderim bu anasını satayım... hergün aynı terane...
---------- Post added at 07:45 ---------- Previous post was at 07:43 ----------
kanka sıkıntı yok yaw... ailevi işte.. binme, gezme, bişey olur zaman ayır bizede... senin motordan başkadüşüncen yok mu?
ee durum böyle olunca sinirlilikle ilana koyuldu.. hayırlısı olsun ..alanada satanada
---------- Post added at 07:49 ---------- Previous post was at 07:45 ----------
eyvallah kardeşim... motoru satma sebebim tamamen nişanlım ve ailem yüzünden.. artık söyledikleri kelimelerden usandım..
10 yıldır bu alet üstündeyim, ayrılmak inan çok zor olacak... herkesin bi dayanma sınırı var.. benden buraya kadar
kanka senin adına gerçekten üzgünüm..
abisi ben hayatta ki bütün emellerime ulaşmama az kaldı bu dünya da sahip olmayı istediğim herşey im var sayılır 1 şey eksik o da olursa bu dünya da işlerim bitmiş olacak yani yaşamak için yaşacağım sadece hayattan zevk almaya bakacağım ondan kendim için kendi hayatımı yaşacağım umarım o günleride en kısa zamanda göreceğim ben zaten kişilik olarak kafaya hiçbie şey takmayan bi insanım o sebeple her daim mutlu olmayı başarıyorum umarım sende benim kadar mutlu olursun hayatın boyunca..
ama benden sana bi tavsiye hayatında bazı kısıtlamalar yapmaya çalışan hiçbir insanla mutlu olamadım hür doğdum hür yaşamaya çalışıyorum ..
sana hayatın boyunca başırılarsen iyi bir arkadaşımsın:rendeer: