Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben çıktım işten bi kilyos yapabilirim her an şenol amca telefona bile bakmıyor :) korayım kafana göre baktın yağacak gibi iptal ederiz sen rahat ol bana her yol batman:)

kanka nerede buluşuyoruz.. bana şimdiden bi yer verin bakim :)
korayım panpişim madem imtihanın vardı daha önceden söyleseydinya bu saattemi söylüyorsun o saatten sonra nereye gidicaz 1 sen tutturusun şimdi ben4 dedimi kaçacağım diye buda 2

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

he bide 1-2 satte seni armakla geçer malum kaybolursun yine hahahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

durmuş bir depo benzinim var ama sıkıntıdayım diyor nereye kaçalım durmuş karar versinki kendine uygun olsun

1 litre ile tam 36 km gidiyordum dün bu rakamı 45 km ye çıkardım :) mutluyum 100km/2,3 litre

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohh ulen yaktım bi sigara ihtiyar manzaraya bak sen de orda çay demle iç:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
korayı da en uç noktaya bırakıp kaçalim ihtiyar nasıl olsa gps bile olsa dönemez:):):)

len durmuş bana bi haber verin olum...
napıyoruz.. benim yarın aöf sınavım var.. sınav bitince çıkarım geç mi olur acaba...
ne yapalım yoksa ağva şile de mi buluşalım.. yoksa zirveyi erteleyelim mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka çamur yapacak yer arıyon olum ya valla bravo sana:)

panpiş durmuşla görüştük şimdi kilyos harika kilyos yapalım diyor hemsende kaybolmazsın haremde buluşup beraber geçeriz karşıya

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

hani beni askeriyenin orada beklemiştim ya orada buluşuruz mayonuda almayı unutma bakarsın denize atarız seni:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

tamam işte kilyoz yapıyormuşuz giderken masraf olmasın diye 1.köprüden geçeriz dönüştede arabalı ile geçeriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahanda burası neresi şenol abi :) millet de kendini gezdim sanıyor ya ben ona yanıyorum:):)

len durmuş bana bi haber verin olum...
napıyoruz.. benim yarın aöf sınavım var.. sınav bitince çıkarım geç mi olur acaba...
ne yapalım yoksa ağva şile de mi buluşalım.. yoksa zirveyi erteleyelim mi ?

abi ekşisözlükle bi alakan var mı? yazar mısın?

bu arada ön kafa hariç motoru köpükle yıkadım. bol su tuttum ama tam istediğim gibi olmadı, idare eder şekilde temizlendi. ön kafaya su tutmadım bile. ek tesiatın izolasyonuna güvenmiyorum; izolabantımın kendsine bile faydası yoktu.

resimler akşam...

abi ekşisözlükle bi alakan var mı? yazar mısın?

bu arada ön kafa hariç motoru köpükle yıkadım. bol su tuttum ama tam istediğim gibi olmadı, idare eder şekilde temizlendi. ön kafaya su tutmadım bile. ek tesiatın izolasyonuna güvenmiyorum; izolabantımın kendsine bile faydası yoktu.

resimler akşam...

arasıra bakarım ama hayırdır ne oldu ?:sunny:

ohh ulen yaktım bi sigara ihtiyar manzaraya bak sen de orda çay demle iç:) [url]http://b1204.hizliresim.com/w/7/45vq3.jpg[/url]
Ben o kadarla yetinmedim motoru o plaja inen yarım yamalak yoldan plaja indirdim. İndirmek kolay da çıkarken öldüm öldüm dirildim :queen:
64821246.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
hem benim boyum kısa hem de motor benim 2 katı ağırlığımda o yüzden oraya indirmeye gözüm kesmedi çıkartamam diye

kanka yarın sınav 12 de bitiyor.. geç mi kalırım acaba akşamda yağış var diyo şenol abi..

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Arkadaşlar motorum satılık ailevi sebeplerden dolayı motor şuan nasılsa olduğu gibi vereceyim..
Koruma ekipmaları dahil kask mont ıvır zıvır .. ayrıca bi kask daha vereceğim

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Kappa topcase
12V çakmaklık soketi
Elcik ısıtma
Piranha Diablo navi.
Tur camı
Sis Farları
Xenon
Koruma Demiri
Ls2 Kask
Prohel mont