Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka sen angara ya motorla ne zaman gidecen:silent:
geçerken uğra sakaryada sana bi ıslama köfte ısmarlayayım:cat:
hem benim motora şu bahsettiğin kaplamayı yaparız birlikte ben malzemeleri hazırlarım sen gelir kaplamayı yapar köfte yi yer yoluna devam edersin:rendeer:
ne dersin...

olum ben askere gitmeden ankaraya gidicem de motorla değil sen sök parçaların hepsini yolla panpişle geziye gelince 2 saatte komple kaplarım tıs tısı da kendin atarsın

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------

fatih bunun yapılmıcak bi yani yok hacı kesip kesip yapıştırıcan vernik atmasan da epey uzun süre kullanırsın kalkma yapmıyor kı

F54

peki kanka parça parça yaparım dama taşı deseni gibi olur tavsiyelerin için tşk :cat:
aman durmuş o apache koray bulaştırma adamı zırt pırt istanbula çağırma kaybolur bak senden bilirler:p
birde ona parçaları versem geri gelmez parçalarla birlikte kaybolur :queen:

slm lar ilk olarak. benim bir sorum olcaktı. ikinci el bir ybr almayı düşünüyordum da. Motorun kafa, kolcuk aynalar, zincir takımı,ön amortisörler, ön çamurluk, arka tekerlek sıfır. Motor iç parçaları neredeyse komple değişilmiştir. bu kadar değişeni olan bir motor hakkında ne tür bi düşünceye varırsınız arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki kanka parça parça yaparım dama taşı deseni gibi olur tavsiyelerin için tşk :cat:
aman durmuş o apache koray bulaştırma adamı zırt pırt istanbula çağırma kaybolur bak senden bilirler:p
birde ona parçaları versem geri gelmez parçalarla birlikte kaybolur :queen:

panpiş de öyle bi adam olum napican Ğpslı motör o:) hem de Ğ ile:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

slm lar ilk olarak. benim bir sorum olcaktı. ikinci el bir ybr almayı düşünüyordum da. Motorun kafa, kolcuk aynalar, zincir takımı,ön amortisörler, ön çamurluk, arka tekerlek sıfır. Motor iç parçaları neredeyse komple değişilmiştir. bu kadar değişeni olan bir motor hakkında ne tür bi düşünceye varırsınız arkadaşlar

ya kaza yapmış ya çok hor kullanmışlar ya da iyice ekmeğini çıkarmiş bir motorsiklet..hem öyle motor almam hem o kadar para harcayıp toplayana kadar 3 5 daha koyar eli yüzü düzgün birsey alırım..

F54

bu motor 1200 tl civarına veriyorlarsa al yoksa alma kimbilir o kadar parça neden değişti değil mi?

F54

arkadaş sen başka motor bak kendine bu motora o parayı verme sakın ok

cok saol abi verdiğin cvp için. gene boynu bükük gene gariban gene sefil sefil yürüycem o okul yolunu anlaşılan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-ybr125-2005-model-75192012/detay motor bu arkadaşlar bi heves ettim ama siz öyle diyosanız. adamı aradım ilaç kuryesinden almış heralde. usta demiş al bu motoru ben ayar çekerim felan. siz şimdi buna bulaşma mı diyosunuz beyler yaw. cvp lar için de gerçekten çok saolun.
ne kurye motorları var adam essek niyetine kullanıyor ne kurye motorları var adam tozlu yola bile girmiyor..ama bu essek niyetine kullanmış ekmeğini yemiş motora da o para verilmez anca 1250 lira..zaten yine 750 lira para yer o motor bi süre sonra ayar tutmuyor çünkü

F54

abicim sen hangi ilde sin söyle sana yakın bi yerlerden de baksan bi fikir veririz sende gidersin baktırırsın hemen bunalım a bağlama olayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum çocuk heves etmiş iste senin motoru 2 liraya ver çocuğa

abi okul gümüşhanede. walla bu tarafta da küçük hacimli düzgün motor yok. bide vitesli hiç kullanmadım o yüzden fazla pahalıya kaçmakda istemiyorum. yalova da olsam bulunur da burada o kültür pek fazla yok. gidip heralde kuba nın superlight ını alcam heralde bu gidişle. yada sizin bir öneriniz var mı. olduk 6. sınıf hala okuyoz. seneye 7 git gel zor olmasında okula :D

F54

abisi sen orta okula mı gidiyon?
ehliyet yoksa ben sana akıl vermem..

üniversite 6. sınıf tayım. tabi garip karşılarsın o kadar okul mu uzar. 25 yaşındayım ehliyet var olmasınada ehliyeti scooter la veriyolar eğitimi de o şekilde :)

F54

sırıtma len ekmekarası:p
o zaman kuba falan al demem sonra her arıza yaptığında kulaklarımı çınlatırsın:farao:
o yüzden sen ybr olmadı apache bak benden demesi başka marka bakma :cat:

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

behçet bu motordaki titreşimi ben anlatmakla bitiremem haberin olsun olmadı arora ybr al:queen:

sırıtma len ekmekarası:p
o zaman kuba falan al demem sonra her arıza yaptığında kulaklarımı çınlatırsın:farao:
o yüzden sen ybr olmadı apache bak benden demesi başka marka bakma :cat:

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

behçet bu motordaki titreşimi ben anlatmakla bitiremem haberin olsun olmadı arora ybr al:queen:

Rakibiyse niye o fiyata veriyor ki arkadaş en az 3500 çekmesi lazım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar