düşük sıcaklık veren sac kurutma makinesi iş görmez heralde çok ısıtan birşey olması lazım oto cam filmi yapan yerlere git onlar da tabanca oluyor..rica et kullanmana izin verirler orada ayak üstü hazırlarsin..yunus kafaların hazır uzun ön camı vardı ucuza satılıyordu zaten..yağı da 10 40 ya da 20 50 kullan..4 silindirli motora binip pistlere mı çıkıyorsun boş yere o kada para verme yağa..bunun ay sonu da var..tesisatı neden elden geçiriyorsun neyi var da? çantalar için iç kanalı yapışkanlı fitiller onlardan kapakların etrafına sar güzelce..başka bir sorun var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:10 ----------
motoru da yüksek devirlerde kullanmaktan vazgeç..6bin 7bin devir neyine yetmiyor.? krank bilyalarını avuçlayacaksın haberin yok maximus..bide egzosdakı küçük deliği biraz büyüt sesi çıksın azıcık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:13 ----------
arka bagaj demirinın tapalari var zaten..ortası da delik değil..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:21 ----------
maxi ön cam için buna bak image5.sahibinden.com/photos/67/34/80/1673480_45j.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:35 ----------
fitil için aynı bu şekilde fitiller var oto aksesuarcilarda avmarketi.net/prd_images/11/buyuk/2936.jpg
dün bir tane aksesuarcıya gittim. varmış ellerinde ama ön camı çatlatabilirmişim dedi. ben de orada kullanmaktan vazgeçtim. olmadı kendime bir tane ısı tabancası alırım. çin malı einhell 45 lira mıydı neydi.
yakında irfan abi gibi "şu da lazım alayım, buda lazım alayım" diyip evi dolduracağım
abi o cam kısa gibi. şu an kullandığım bile alnıma rüzgarı vurduruyor. uzun yolda eğilmek zorunda kalıyorum. bendeki ön camı mondial 150 zcmin ön rüzgarlığının üstüne koyup şekil vermeyi düşünüyorum. böylece üst kısım kıvrımlı olacağındna havayı daha iyi yarar.
abi 15 lira fazla vereceğim diye kötü yağ kullanmak istemiyorum. 15 lirayı nelere vermiyoruz; ciğeri 5 para etmez insanlara yüzlerce katını harcadım, hiç olmazsa kendim için paramı harcarım abi.
castrol actevo bile hiç hoşuma gitmiyor. motosiklet salak gibi. aynı şeyi 150 zcde de yaşamıştım aynı yağla. sonrasında castrol power1 racing 10w50yi koyunca devirlenmesi, hızlanması on numara olmuştu.
yaptığım ek tesisatı elden geçireceğim abi. saçmasapan bi izolabant ile sarmıştım, banttan ayrılır ayrılmaz yağışkanlığı gidiyordu. ama gece 2de başka yerde bulamayacağımdan mecburen işe devam etmiştim. şimdi globe marka aldım. bir de silikon tabancasıyla üstünden geçeceğim.
abi haklıısn valla. yukarıda da yazdım; 9.14 litre nerde, 6.58 litre nerde... 280 kmde 2.5 litre fazla yaktırmışım.10-20 km fazla hız için değmiyor. zaten ybr gitmiyor anasını satim