sağol fatihim..lazımsa yolla parçalari kaplar kaplar gönderirim geri..
yok abi şimdilik ama teklifin için tşekkürler
sağol fatihim..lazımsa yolla parçalari kaplar kaplar gönderirim geri..
teşekkürler abi allah kimseye kaza yüzü göstermesins.a. günaydın arkadaşlar hayırlı bir hafta sonu geçirmeniz temennisi ile
hayırlı olsun mustafa kardeş güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın
durmuş abi çok güzel olmuş eline sağlık sen bu işi biliyorsun maşallah![]()
Ben karbonun metresini 10 lira gibi birşeye alıp uygulamıştım yan hava kapağına egzos muhafazasına falan 2-3 ay oldu yağmur çamur hiçbirşekilde sıkıntı olmadı bence 3m markasının dışında hepsi bir aynı kalite,benimkide dokuluydu aynısı sanırım.
ıstanbul otogarinda motor bırakabilecek kapalı otopark var mı koray bi bilgin var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------
aleykum selam korayım
panpişim , esenlerde otopark falan var ama sanırım orayada bırakılıyordur..
tamam ben yarın sabah kalkarkalkmaz cebimi açacağım telden haberleşiriz ok ona göre ben sizi kavacıktanmı alırım yoksa siz burayı bulabilirmisiniz haberleşiriz inşallah bu sefer fatih sultan mehmet köprü girişini kaçırmazssın o kadar gelip gösterdim sana nereden döneceğini!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
ben birazdan kaçıyorum teyze oğluna geçicam maçı izlemeye
şenol abi bu arada ben o firmaya gittim hani askeriyede foto çekme yasağı varya her tarafı 3 metrelik dikenlı tellerle örülü büyük bi bina düşün tellerin üzerinde foto çekmek yasaktır tabelaları asılı kapısında 5 tane güvenlik olan bi yer..sordum biz özel kurumlara toptan imalat yapıyoruz dediler perakende satışımız yok dedi ama bildiğin balıstık laboratuarlari falan bile var adamların..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------
şenol abi bende senı aradım azönce kapalıydı telefon
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:59 ----------
kanka motoru oraya bıraksam 2 gece ne olur kı yürür mü kendi kendine![]()