bu öntekerlekle ilgili ama araştırmaya devam ediyorum abi açık iyi olmaz. açık bilyanın yağı tutması için çalıştığı ortamın yağı bırakmaması lazımdır.mesela 5 10 santim ötesinde 2 adet yağ keçesi olmalı ki yağ dışarı kaçmasın. ben tekerde açık rulman görmedim hiç. gresi iyice basmak lazım en azından ki rulman yağsız kalmasın. ama tam emin olmadan o şekilde binme çok başın ağrıyabilir.
rulmanın numarası 6202 içi 15 mm gelir dışı 35 mm. 6202 2rs dersen plastik kapak olur. 6202 zz dersen sac olur. 6202 dersen açık olur. bilyayı da rulmancı dan al ama üzerinde mutlaka made in germany ya da made in japann yazsın yazmıyorsa bir şey, almanı tavisye etmem. daha da bilgi istersen linki bu :
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-632.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
şöyle bir bilgide var
Alıntı serdarmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ybr nin arka rulman boyutu nedir..?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
En kısa zamanda rulmana tekrar bakmak lazım o zaman..
o da 6202 abi.
işte bir ybr sahibine sor ama ben bilerek kapalı çıkıyor ybr den rulmanlar. seninkini açtılarmı acaba daha önce yağlamak için