ben benim scootere araba teybi taktıydım ama kışın söküyorum havalar ısınsın takar onunda resmini çekerim fikir vermesi açısından onun hoparlörlerini öncama bi aparat yapıp takmıştım kelebek vidalı istediğim zaman sökebiliyorum sahile indiğim zaman bi açıyorum bangır bangır millet toplanıyo etrafıma ve uzun yolda harika oluyor kesinlikle sıkılmıyorsun tek başınada olsan altınoluğa giderken hiç sıkılmamıştım şarkı söyleye söyleye gittiydim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
ben de nokia 2 adet hfs 12 model araç kıtı hoparlörü var 3 w ama ses çok kaliteli 1 tanesi bile yeterli benim için dün bütün gün uğraşıp temizliklerini yaptım kablo lehimledim hatta montaj için sağ solunda vida yerleri dahi var
keşke resim atsaydın fikir verebilmesi açısından benimde öyle uygun bir hoparlöre ihtiyacım var ben bizim koruma demirinin içkısmına koymayı düşünüyorum
şenol abi, buradan fuara gelirken neren alacağız seni ...
D-100 den gelirim ben tamam sorun değil ben bilet ayarlayayım daha var nasıl olsa o güne kadar daha çok programlar yaparız ben bir ikiyerle görüştüm bilet gelince ayarlayacaklar bir aksilik olmazsa bide benim oğlanda gelmek istiyor artçı alacağım onuda biyerlerde buluşuruz olmadı telefon var çözüm çok sıkıntı yapma