YBR ye dil uzatanlar varya özellikle cbf ciler şu yazı dizisini bi okusunlar http://www.yamaha-motor.eu/tr/experience/index.aspx
hava düzelsin ilk işim doğru motomax a gidip şunu almak http://www.motomaxonlineshop.com/main/difi_lemans_pantolon-pmu993.html
koray geride ki sayfalara bakarsan benim motorun öyle su damlası değmeyen yeri olmadığını daha iyi görürsün ama görmen lazımdı şimdiye kadar yoksa sende göz hastalığı mı var?
hacı iş için biniyorsun dimi sen?ben senin gibi haftada 1 gezmiyorum hergün motor tepesindeyim...
hacı iş için biniyorsun dimi sen?ben senin gibi haftada 1 gezmiyorum hergün motor tepesindeyim...
hacı iş için biniyorsun dimi sen?
bende diğer projedeyken yağmur çamur motorun üzerindeydik, minübüs çilesi çekmemek için...
şimdi eve yakın olduğumdan ancak gezmelik çıkartıyorum...
ki şimdiler de gezmelik bile çıkartmıyorum, şu soğuklar biraz geçene kadar da çıkartmaya niyetim yok...
olur olurda kaynak bulursam büyük motor alabilirsem satmaya çıkartırım ancak:queen:
kankam gelmeyi çok istiyorum da hava beni yola çıkartmıyor...kanka bi ara buralara gel ya.. sana çay ısmarlayım![]()
kankam gelmeyi çok istiyorum da hava beni yola çıkartmıyor...
fena soğuk var...
evet işe gidip gelirken mecbur biniyorum yerler buz ama ne yapalımhacı iş için biniyorsun dimi sen?
bende diğer projedeyken yağmur çamur motorun üzerindeydik, minübüs çilesi çekmemek için...
ki şimdiler de gezmelik bile çıkartmıyorum, şu soğuklar biraz geçene kadar da çıkartmaya niyetim yok...
olur olurda kaynak bulursam büyük motor alabilirsem satmaya çıkartırım ancak:queen:
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
hacı iş için biniyorsun dimi sen?
kankam inşaAllah fuar ın tadı kalabalık çıkar..valla kaç zaman oldu görüşmeyeli..
biz buradan bi kaç kişi fuara gazlayacağız..takıl bize mart ın başında
dikkat etmeye çalışıyorum tıngır mıngır gidiyorum sıkıntı yok
ben bazı arkadaşlar gibi evden çık 5 km git gel ooo gezi yaptık demiyorum:queen:
kim bu ya ahkam kesmiş oncapeki derdin ne neden bunu yapıyosun yedek deponun amacı farketmeyip benzinin biterse en yakın benzinciye kadar ulaşman için sana tanınmış bir sistem tutup yedeği dibine kadar kullanırsan tabii sorun yaşarsın ilki dibinde pislik varsa karbüratöre gider ikincisi motora kafayı yedittirirsin benzin var ama yedekte ve benzin olmadığı için beyin sapıtacaktır ortadaki ışık arıza olduğu zaman yanar yani motoru ilk açtığında motorun önemli parçalarını kontrol ediyor ve sönüyor motor hazır ama daha sonrasında yandığında ise arıza var demek anlamına geliyor servis manuelinde en kısa sürede servise başvurunuz diyor sen motoru aldın hiç kullanıcı el kitabının sayfalarını çevirip okumak aklına gelmedimi??????ha o zor geldiyse bide bunu dene http://www.biriyilik.com/genel-kultur/yamaha-ybr-125-kullanici-el-kitabi-41133.html