koray kendine iyi bak yarın dikkat et o orj tekerlerin kaymasın :farao:yarın rahat bi gün abi sen içini rahat tutyarın büyük buluşma var.. gelemeyenler çatlasın
koray kendine iyi bak yarın dikkat et o orj tekerlerin kaymasın :farao:yarın rahat bi gün abi sen içini rahat tutyarın büyük buluşma var.. gelemeyenler çatlasın
allahın izniyle bişey olmaz kanka..koray kendine iyi bak yarın dikkat et o orj tekerlerin kaymasın :farao:
ben sadece uyarayım bu gece senin lastikleri özel kayganlaştırıcı ile kayganlaştıracağım yarın motoru garajdan bile çıkaramayacaksınl:
:flower:r::thumleft:
onunla ilgili sana yorum yazmıştım demin yine yazdım ama sonra sildim gerek yok ben diyeceğimi dedim ha size kendiniz birşeyler yapmak birşeyleri ben yaptım demek bana verdiği kadar haz vermiyorsa yapacak birşey yokmotorun yanında köpek var.. biraz zor yanaşırsın :queen:
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
şenol abi verdiğim linki kontrol ettin mi ?
onunla ilgili sana yorum yazmıştım demin yine yazdım ama sonra sildim gerek yok ben diyeceğimi dedim ha size kendiniz birşeyler yapmak birşeyleri ben yaptım demek bana verdiği kadar haz vermiyorsa yapacak birşey yok
feneri yapmadım daha yapıcam sana fikir versin diye içine koyabileceğin power ledi getirip yanında yakacağım göresin diye ve motorun heryerine koyabileceğin renkleri de var mesela benzin deposunun altına kırmızı power koyup motorum kafasına kırmızı verebilirsin ve akşam motor kıpkırmızı yanıyormuş gibi duruyo artı biliyorsun şerit ledler var istiyorsan onuda getirebilirim göresin diye benim gösterge panelinde lamba yerine mavi şerit led var masmavi yanıyorabi ben yapamam yetenek sıfır :cherry: ama işte araştırıyorum bulduklarımı sizin gibi bilir kişilerle paylaşıp fikir ediniyorum.. yarın sen yaptığın feneri getirirsen çok sevinirim :cherry:
feneri yapmadım daha yapıcam sana fikir versin diye içine koyabileceğin power ledi getirip yanında yakacağım göresin diye ve motorun heryerine koyabileceğin renkleri de var mesela benzin deposunun altına kırmızı power koyup motorum kafasına kırmızı verebilirsin ve akşam motor kıpkırmızı yanıyormuş gibi duruyo artı biliyorsun şerit ledler var istiyorsan onuda getirebilirim göresin diye benim gösterge panelinde lamba yerine mavi şerit led var masmavi yanıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
bak görüntü nasıl ??? http://img267.imageshack.us/img267/6488/20110924195130.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
neyse ben kaçar malum yarın yol var herkeze ii geceler
feneri yapmadım daha yapıcam sana fikir versin diye içine koyabileceğin power ledi getirip yanında yakacağım göresin diye ve motorun heryerine koyabileceğin renkleri de var mesela benzin deposunun altına kırmızı power koyup motorum kafasına kırmızı verebilirsin ve akşam motor kıpkırmızı yanıyormuş gibi duruyo artı biliyorsun şerit ledler var istiyorsan onuda getirebilirim göresin diye benim gösterge panelinde lamba yerine mavi şerit led var masmavi yanıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
bak görüntü nasıl ??? http://img267.imageshack.us/img267/6488/20110924195130.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
neyse ben kaçar malum yarın yol var herkeze ii geceler
İmkansız bir şey değil bulabilirsen neden olmasın hatta bulursan bizede haber ver bende düşünüyorum öyle dişli bir lastikarkadaşlar ybr ye cross motorlardaki lastiklerin benzerlerinden takabilir miyim? ybr almak istiyorum ama bulunduğum bolgede cross kullanmak daha akıllıca gibi. hem yokuş çıkıyorum hem bi kısım çakıl yol var. kışın da kar ve buzlanma oluyor. kısacası ybr alıp dişli lastik filan takabilir miyim size sorayım dedim? kışlık lastik takan varsa resim görmek isterim![]()
İmkansız bir şey değil bulabilirsen neden olmasın hatta bulursan bizede haber ver bende düşünüyorum öyle dişli bir lastikarkadaşlar ybr ye cross motorlardaki lastiklerin benzerlerinden takabilir miyim? ybr almak istiyorum ama bulunduğum bolgede cross kullanmak daha akıllıca gibi. hem yokuş çıkıyorum hem bi kısım çakıl yol var. kışın da kar ve buzlanma oluyor. kısacası ybr alıp dişli lastik filan takabilir miyim size sorayım dedim? kışlık lastik takan varsa resim görmek isterim![]()
hayırlı olsun güle güle iyigünlerde kullan sıkıntı yok üretimi yağmura göre olduğu için sorun yaşamazsın ama benden sana tavsiye arap sabunundan başka birşey sürme motora herhangi bir bakkalda 3.5 tlarkadaşlar ybr125 esd motosiklet aldım.
bu motorlarda koltuklar derimi oluyor
yani su gelse üstüne yıkarken sıkıntı olur mu...
tahir bey gelsende aramıza katıl albi YBR başın ağrısız olsun keyifler iyi yanlız biraz donmuş haldeyim hala kendime gelemedim bura çok soğuk ...Amin alırsan seninde tekerin düz bassın .İyi aksamlar arkadaslar,keyifler nasıl ? Tekeriniz düz bassın kazasız belasız.
[/COLOR]tahir bey gelsende aramıza katıl albi YBR başın ağrısız olsun keyifler iyi yanlız biraz donmuş haldeyim hala kendime gelemedim bura çok soğuk ...Amin alırsan seninde tekerin düz bassın .
izmitte alışveriş merkezinde yangın çıkmış şimdi haberlerde geçti