attığım resimlere bakabildinmi oradaki power led kademeli adaptörle en düşük kademede yanıyor tam voltaj değilil olarak sakarya mı
attığım resimlere bakabildinmi oradaki power led kademeli adaptörle en düşük kademede yanıyor tam voltaj değilil olarak sakarya mı
biraz uğraşmayla olur ama karaköyden led sürücü almamız lazım en sağlıklısı oabi bu sana gösterdiğim bisiklet ledli fenerden alsam bunu motosiklette çalıştıracak hale getirebilirmiyiz.. hazır tutma yerleri de var ve estetik olarak ta güzel durur
ya of koray ya harbidan handikap sın yanir:
sende var galiba bu ledli resimdeki fenerden..ne malzeme gerekirse alırım sorun değil..çok hoş olacakbiraz uğraşmayla olur ama karaköyden led sürücü almamız lazım en sağlıklısı o
http://www.avlak.com/forum/index.php?topic=116850
koray bu link i incele ne demek istediğimi anlayacaksın

sen sadece yemeğe geleceksin ben vuracağım temizleyeceğim pişireceğim sen gelip hazır sofraya oturup afiyetle yiyeceksin.:cat:
benim eve geleceksiniz başka nerde yapacağız
aleyküm selam murat naber kardeşim yine ortalıkta yoktunselamun aleyküm abilerim kardeşlerim
bende avlak yerinde falan sandım... tamam pazar olmasına dikkat edelim kanka
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
aleyküm selam murat naber kardeşim yine ortalıkta yoktun![]()
ohhh iyiymiş bende motorumu özledım yaa kaç hafta oldu bılmıyorum ayrılalı![]()
kanka bu akşam bi av davet i aldım gece kalmalı karasu da kuyumculu diye bi köy var orda akrabalar var onlara kalmaya gideceğim eğer şans ın varsa tavşan bile yaparım sana ama onun için şubat ayının ilk haftasını beklemen gerek çünkü o zaman gideceğim anca müsait olurum yani...bende avlak yerinde falan sandım... tamam pazar olmasına dikkat edelim kanka
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
aleyküm selam murat naber kardeşim yine ortalıkta yoktun![]()