ybr esd'si olan arkadaşlar, koltuk altı bölmesinin detaylı bir fotosunu ve neler aldığını gösteren bir fotoyu koyar mısınız? koltuğun altını çok merak ediyorum yenilerde
bence oturduğun ilin hava sıcaklığı değerlerine göre yağ koyman gerek mesala tr şartlarında en ideal yağ10 40 bizde ne kutup soğuğu var nede çöl sıcağı yani düşük numara veya yüksek numara koymanın bi alemi yok1000 km bakımına az kaldı castrol 20/40 yağ koyduracağım -unnamed- turuncu çok iyi durmuş bende akşam fümeye mavi şerit denicem merak ediyorum nasıl duracak
Castrol 20-40 sakın koydurma motor geç çalışıyor ivmelenmesi hızlanması azalıyor castrol power racing 10w50 (altın sarısı kutu) tavsiye ederim.Ben bu gün koydum çok memnunum:cat:1000 km bakımına az kaldı castrol 20/40 yağ koyduracağım -unnamed- turuncu çok iyi durmuş bende akşam fümeye mavi şerit denicem merak ediyorum nasıl duracak
Macera aramaya gerek yokmuş bu gün koyduk ilk önce 20w40 castrol motor bi sağırlaştı sesi sedası bi değişti ki anlatamam gündüz vakti 2- 3 saat durduğu yerden bi daha tek marşta ne tek marşı 3-5 marşta anca çalıştı hemen boşalttık geri 10w50 castrol racing koyduk süper oldu :cat:10/40 da ses duymadıysan 20/40 da hiç duymassın.. ramazan abi öyle söylemişti sanırım ince yağ daha çok ses yapıyor demişti..
Castrol 20-40 sakın koydurma motor geç çalışıyor ivmelenmesi hızlanması azalıyor castrol power racing 10w50 (altın sarısı kutu) tavsiye ederim.Ben bu gün koydum çok memnunum:cat:
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
Macera aramaya gerek yokmuş bu gün koyduk ilk önce 20w40 castrol motor bi sağırlaştı sesi sedası bi değişti ki anlatamam gündüz vakti 2- 3 saat durduğu yerden bi daha tek marşta ne tek marşı 3-5 marşta anca çalıştı hemen boşalttık geri 10w50 castrol racing koyduk süper oldu :cat:
:queen: demiştim sana Fatihçim "orjinal" bi adamım ben diye :queen: hakkaten ustamın dediği oldu :bounce: subap sesi gelmeyen makinadan şıkırtı gelmeye başladı :cyclopsan iki saat çalıştırmadık gündüz vakti 4-5 marşta anca nazlana nazlana çalıştı :cyclopsan gidiş acayipleşti 7500 devir 90 diyen motor 8000 devir 85 demeye başladı :cyclopsan kaplıcalara gidip geldim (gidiş geliş 60 km) yakıt ibresi iniverdi aşağı doğru :cyclopsan eee bu kadar tecrübeyi yaşamaya 20 lira feda olsun hemen aldık 10w50 boşalttık koyduk eskisi gibi hatta daha mükemmel oldu keyfi yerine geldi Raficiğin :mrgreen:
beyler ampülü değiştirdim sorun ortadan kalkmadı gene kısalar yanmıyor demek ki sorun ampül değilmiş kontağı açıyorsun park yanıyor sonra motor çalışıyor 5saniye sonra far yanıyordu işte o kısa far yanmıyor.. bu gün yağı değiştirdim 10 40 petrol ofisi yağ koydurdum ampül değişti hava filtresi ve benzin filtresi temizlendi 20 tl masraf kendi ustama gittim fiyat o yüzden düşük...:cherry:
kışın 1040 yazın ve uzun kullanımlarda 1550 .............[/QUOTE
Rica ederim ne demek:rendeer: (Sanırım bana yazdın) hem Ramazanda 10w40 ile 15w50 yi önermiş bende denemiş görmüş oldum ama 20w40 ta ses yapması banada ilginç geldi :cyclopsan
evet sana yazmıştımkışın 1040 yazın ve uzun kullanımlarda 1550 .............[/QUOTE
Rica ederim ne demek:rendeer: (Sanırım bana yazdın) hem Ramazanda 10w40 ile 15w50 yi önermiş bende denemiş görmüş oldum ama 20w40 ta ses yapması banada ilginç geldi :cyclopsancastrol 10/50 kullanıom uzun süredir bayada memnunum çok güzel bir yağ...