hakpek' Alıntı:
godfather + insane ==> öncelikle herkese günaydın...Haftanın ilk günü bu gün ..godfather sorularını cevaplayayım...Benim motoruma taktıgım sis lambalarının camları mercekli camlar odugundan ışıgı dagıtmayıp toplayıp yansıtıyor..Bu farları sıslı havalarda kullanamadım bizim buralarda(adana) sis pek olmadıgından..Daha yakın çekilmiş resimlerin varmı demişsim şu an için elimde yok ama yarın çekip getiririm... Bir de bu sislerin fotograflarını çektim ama fotolarda pek bellideğildi sislerin aydınlattıgı alanlar bende foto. mak.ile video çekimi yaptım..bu çekimde sislerin aydınlattıgı alanlar daha belirgin...bu videoyu siteye ekleyebilirmiyim.?ve nasıl ekleyebilirim..
Sisleri herhangi bir oto aksesuar satıcısından temın edebilirsin..benim motoruma
taktıklarımın cifti 11 ytl idi..üzerinde ne marka veya neresi olduğu yazmıyordu ama şimdilik benim işimi görüyor, gerçekten diyorum..
valla sorularımı cevapladığın için sağol öncelikle video eklemek istediğini söylemişsin istersen nasıl yapacağıunı gene maddelendiriyim
www.rapidshare.de
adresine bi gir
- aynı şekilde gözat butonundan dosyayı şeç
-upload butonuna tıkla
-upload ederken yukarıda ne kadarını yüklediğinle ilgili çubuk çıkacak buradan takip edebilirisn
-yükleme tamamlandığında sakın sayfayı kapama
-sayfayı aşağıya indir orada "download link , kill upload link" adları yanlış olabilir en azından biride çıkabilir önemli değil sen " download linkini kopyala foruma yapıştır
-bu sitenin özelliği dosya arşivi olması başkaları sneşn dosyana ulaşamıyor ama yanlış anlaşılmasın bu siteye her giren ulaşamıyor yani senin vericeğin linke tıklayanlar ulaşabilecek
-insane hemen palşaı kullan demiş bu olabilir yani ben site reklamı yapmıyorum yardım etmeye çalışıyorum ama rapidshare bence diğerlerinden kaliteli çok download yaptığım için bu siteyi kullanıyorum
neyse indirmek isteyenlere gelince
-arkadaşımızın verdiği linke tıklıyorsunuz
-karşınıza çıkan sayfadan "free" yazılı butona basıyorsunuz
-sonra yeni bir sayfaya yönlendiriliyor sayfanın ortasında bi sayaç var geriye doğru sayıyor bu sayacın bitmesini bekliyorsunuz tahminen en fazla 60 saniye sürer
-geri sayım bitince sayfada o bahsettiğim sayacın olduğu yerde 3 harfli bir kod çıkıyor o gördüğünüz kodu aynı satırdaki yaninda bulunan kutucuğa giriyorsunuz
-ve downbload botanuna basıyorsunuz burda önemli olan o kodu doğru girmek sanırım bu kod reklam ajanlarını önlemek için yapılmış orası bizi pek ilgilendirmiyor ama kodu doğru yazın
-dosyayı indirebiliyorsunuz(download butonuna tılayarak tabi o kodu girdikten sonra)
not: tekrar hatırlatmakmişstiyorum ben site reklamı yapmak amacvıyla bu siteyi tavsiye etmiyorum ben kullanıyorum ve memnunum bu yüzden bu siteyi tavsiye ettim .
yalnız hatırlatmak istiyorum bu sitede farklı dosyaları aynı anda indiremiyorsunuz( üyeliğiniz yoksa)
ve insanların bu sitenin sevmediği yanına gelince : mesela bir dosyayı yüklediniz ve başka bir dosya yüklemek istiyorsunuz bir saat beklemenizi söylüyor bu durumdan kurtulmak için internet tarayıcınızın " cookie" (çerez) lerini siliyorsunuz modeminize reset atıyorsunuz ve tekrar deniyorsunuz bu çok geçerli bir yöntem diğer yollar var ama ben tavsiye etmiyorum
site yönetimi başka bir başlıkta sneırım resimli olarak anlatmış o sayfaya ulaşablirsen belki daha yardımı olur