büyük geçmiş olsun kusura bakma benim haberim yoktu tekrar geçmiş olsun...var abi hastaneye gitmiş 8 li bandaj uygulamışlar 10 gün böyle kalacakmış ondan sonra tekrar kontrole gidip son durum hakkında bilgi alacakmış![]()
büyük geçmiş olsun kusura bakma benim haberim yoktu tekrar geçmiş olsun...var abi hastaneye gitmiş 8 li bandaj uygulamışlar 10 gün böyle kalacakmış ondan sonra tekrar kontrole gidip son durum hakkında bilgi alacakmış![]()
benim motor 2000 e geldi nerdeyse 900 de yağ değiştirdiğimde serviste zincire MD40 diye bişey sıkıp bezle temizlediklerini gördüm sanırım onu kullanıyolar..bende bi zincir yağın almam lazım...
önce zinciri temizleyeyim daha sonra yağlıyayım zinciri...
ön dişlinin olduğu yer baya dolmuş...
tavsiyeniz gaz yağıyla temizlemek mi?
bende bi zincir yağın almam lazım...
önce zinciri temizleyeyim daha sonra yağlıyayım zinciri...
ön dişlinin olduğu yer baya dolmuş...
tavsiyeniz gaz yağıyla temizlemek mi?
Aynen gaz yağı kullanıyorum küçük boya fırçasıyla uyguluyorum süper oluyor.
çok doğru bir uygulama... gaz yağı veya mazot ile temizlemek..... ebubekir pendikotosanayisi girişindeki benzinlikte gaz yağı var haberin olsun....
ben sprey ile yağlamıyorum... motordan çıkan yanık yağ ile gres yağı enteğre edip onu sürüyorum yaklaşık 16-17 yıldır....
eyvallah ramazanım...
saolasınız...
bugün motora jantlarına şerif çektim...
ön farı beyaz ampül yapacağım onu almayı bekliyorum, mavi aynalı koso ayna sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum...
deişiklik yapmak lazım biraz motora...