Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler arkanıza 100 kg.lik artçı alıpta tarla yollarına girmeye kalkmayın düşersiniz.Resmen depoya oturdum yok ön teker yere temas etmemek için varını yoğunu ortaya koyuyor.Sonuç düşüş,sıfır hasar,alınan dersler ve edinilen tecrübe bu arada bende hafif sayılmam 78 kiloyum.

Beyler arkanıza 100 kg.lik artçı alıpta tarla yollarına girmeye kalkmayın düşersiniz.Resmen depoya oturdum yok ön teker yere temas etmemek için varını yoğunu ortaya koyuyor.Sonuç düşüş,sıfır hasar,alınan dersler ve edinilen tecrübe bu arada bende hafif sayılmam 78 kiloyum.

ben kendim 100 kg gelirim... yan çantalar yan çanta demirleri arka çanta arka çanta demiri... oo benim motorda baya çileli imiş.....:queen::queen::queen::queen:

Cross motorlar boşuna hafif değilmiş yol çok bozuktu,dursam düşecektim az ilerleyeyim dedim yinede düştüm.:)

Turşu recai Msn e gel oğlum bayadır yoksun mesaj atıyorum cevap yazmıyon sahtekar herif:)

Ybr'nin sıfırına 3.500 lira diyip Satamazsın diyen bi arkadaş tanıyorum :p Motorunu 3.500 liraya verdik..10.100'kmde :p Çalışıyorum gündüz uyuyorum gece çalışıyorum ondan gözükmüyorum pek enescim :) Kont yok alınca cevaplarım :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

reco nerlerdesin...

burlardayım abi iş güç işte nolsun :)

Cross motorlar boşuna hafif değilmiş yol çok bozuktu,dursam düşecektim az ilerleyeyim dedim yinede düştüm.:)

ybr her yola geliyor gardaş... cbf alıp granajları yolda döküp 1000 km 500 grm yağ yakmaktansa ybr alıp neler yaparım neler.... düşünsene cbf 150 sahibi olduğunu....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 ----------

bu arada recai çağırmayı bilince geliyor bak.....

Sokmadığım yol kalmadı dostum ama ybr yalnızların motoru,varsın cbf rampada uzasın.Ybr dağ keçisi gibi dağa bile çıktım.Cbf asfalt çocuğu...

100 kere motosiklet alacak olsam her seferinde ybr alırdım.2 el ybr aldım mutluyum.Sıfır çinli alan arkadaşlara üzülüyorum.

recai ybr yi sattınız ya şimdi sizde uzay kafa vardı onuda verdiniz mi yoksa elinizde mi bir bilgi verirsen sevinirim

recai ybr yi sattınız ya şimdi sizde uzay kafa vardı onuda verdiniz mi yoksa elinizde mi bir bilgi verirsen sevinirim

boş mezar var içine girermisin...?????:queen::queen::queen::queen::queen:

recai nin yanına git ağa..... uzaktan uzağa olmaz.. 2 bardak çayını iç hemi...

Ybr'nin sıfırına 3.500 lira diyip Satamazsın diyen bi arkadaş tanıyorum :p Motorunu 3.500 liraya verdik..10.100'kmde :p Çalışıyorum gündüz uyuyorum gece çalışıyorum ondan gözükmüyorum pek enescim :) Kont yok alınca cevaplarım :p

burlardayım abi iş güç işte nolsun :)

sahtekar herif bnm gözümde ybr bitmişti oğlum.Kİng e binen başka motora binemez sende değiştrsen iyi olur.motor sürmekten zevk alırsın.gökhanla geçen gün 3.viteste belsiz teker yaptık 2-3 direk gittik valla.son sürat 175 kmh manyak bişey aga at çöpe ybr yi:p:p:p

sahtekar herif bnm gözümde ybr bitmişti oğlum.Kİng e binen başka motora binemez sende değiştrsen iyi olur.motor sürmekten zevk alırsın.gökhanla geçen gün 3.viteste belsiz teker yaptık 2-3 direk gittik valla.son sürat 175 kmh manyak bişey aga at çöpe ybr yi:p:p:p

king kaç kilo? rüzgarda yine kafa sallar ybr gibi sonra hız da yapınca mendil gibi savrulursun dikkat et

Arkadaşlar selam, nasılsınız? Benim bir sorunum var.
Benzin çeyrek deponun altına düştüğünde belli bir kilometreden sonra hızla giderken istop ediyor.
Allahtan anlıyorum duracağını da hemen debriyaja basıp kenara çekiyorum.
Sonra benzin musluğunu yedeğe getiriyorum, en kısa zamanda da gidip benzin alıyorum.

Sizce sorun nedir? Ve nasıl çözerim? Benzin uyarı ışığı falan yokmudur bunda..

Arkadaşlar selam, nasılsınız? Benim bir sorunum var.
Benzin çeyrek deponun altına düştüğünde belli bir kilometreden sonra hızla giderken istop ediyor.
Allahtan anlıyorum duracağını da hemen debriyaja basıp kenara çekiyorum.
Sonra benzin musluğunu yedeğe getiriyorum, en kısa zamanda da gidip benzin alıyorum.

Sizce sorun nedir? Ve nasıl çözerim? Benzin uyarı ışığı falan yokmudur bunda..

motorda sorun flan yok yedeğe düşmüş motor ondan stop ediyor sende yedeğe çeviriyorsun motoru çalıştırıp devam ediyorsun o bizim motorda da var :D

Ama yoldayken stop etmesi sinir ediyor. Geçen gün tam kavşakta stop etti.
Hemde yokuş yukarıydı. Biraz motoru ittirmek zorunda kaldım.
İnsan bi uyarır, kardeş musluğu yedeğe al diye:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------

Bu arada fara, mercek ve xenon kontajı yapacağım haftasonu.
Başka modifiyelerde var, onları da sıra geldiğince paylaşacağım
Fotolarını eklerim :cat:

Ama yoldayken stop etmesi sinir ediyor. Geçen gün tam kavşakta stop etti.
Hemde yokuş yukarıydı. Biraz motoru ittirmek zorunda kaldım.
İnsan bi uyarır, kardeş musluğu yedeğe al diye:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------

Bu arada fara, mercek ve xenon kontajı yapacağım haftasonu.
Başka modifiyelerde var, onları da sıra geldiğince paylaşacağım
Fotolarını eklerim :cat:

tamam kardeş bekliyoruz resimleri :D

arkadaşlar 2.el ybr aldım ama far kapama dugmesını bulamadım far sureklı yanıyor benmı bulamadım yoksa bu makınede oyle bır dugmemı yok :))

Hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

Öyle bir düğme yok arkadaşım. Kontak kapanınca kapanıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar