:cat::cat::cat: canın sıkıldıkça sök sök tak.... düğme yap ağa....
Abi öyle yapmacığı sevmiyorum.2004 gibi olsa hemen yaparım ama nasıl yapılacak hiç bişey yok ortada.
:cat::cat::cat: canın sıkıldıkça sök sök tak.... düğme yap ağa....
Geçenlerde bi elemanın yeni kasa ybr sinde dijital saat gördüm. Dikdörtgen şeklinde güzel bir alete benziyordu.. Motorun ön kısmına motelemiş.. Gidon vidalarının oraya takmış.İnternetten araştırdım fakat bulamadım bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar ?.. malum eldiven taktığım için saat kullanamıyorum..Benim bayağı bi işime yarar bende öyle birşey motoruma takmak istiyorum
Fotoğraf var mı ?
slm arkadaşlar nasılsınız.. ybr ye 120 70 18 ebatındaki lastik takılırmı????:mrgreen:
slm arkadaşlar nasılsınız.. ybr ye 120 70 18 ebatındaki lastik takılırmı????:mrgreen:
ve aleykum selam abicim sen ybr ye hangi lastiğin hangi ebatta takılcağını bilmiyorsan artık ben kendimi inşaatın 8.katından atayım![]()
Alikim selam.Sen takarsan olur abi![]()

ramço kanka etme eyleme takılırmı 120-70-18 git işin yokmu seninr:
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki motosiklet bizim forumdan bir arkadaşın mıydı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...actan-satilik-ybr-125-tertemiz-44384760/detay
enesin motoru..Ş*refsiz herif ya enesin fotoları koymuş kendi motoru gibi yazmış hemen şikayet ediyorum..
120 70 18 lastik takılırmı...
evet takılır.... yaptım olacak.... arkadaşlar resimler mevcut... yarin atacağım...
birce mct 250 nin yan çantalarını benim motora takacağım...
kırmızıya mı boyayayım yoksa mat siyah mı???
abi kırmızı olsun motorun renginde diyorum ben ama senin gönlün ne yapmak istiyorsa opnu yap bu arada teker nasıl oldu yakıştı mı keretaya![]()