Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ramazan abi ölçü alteti dediğin şwy her yerde satılır 5-10 tl arası bişey bende profesyonel var 60 tl.

büyük market veya çoğu elektrpnikçide bulablrsn:)

ramazan abi ölçü alteti dediğin şwy her yerde satılır 5-10 tl arası bişey bende profesyonel var 60 tl.

büyük market veya çoğu elektrpnikçide bulablrsn:)

ağa bizim burda 70 den aşşağı bulamadım..okan dün link attı 9 lira.... 18 liraya var canavar ama kredi kartı ile almak lazımmış.. havala kabul etmiyorlar...

okan etrafında hiç ybrsi olan arkadaş yok mu onun rolesini tak bir dene düzelirse sorun rolededir yok düzelmesse ramazan abinin dedği gibi beyinde olabilir sorun

Bakarım abi bulursam bir sorayım.Komşuya ulaşayım benım roleyı takacam mooruna bakam ne olcak.İnş rolededir :)

Lokman hekim gene yanılmadı :) İnşallah tristördür.Dışını açarız ama ondan sonra neye koylımki bunu yapıştırsak olurmu ?

Lokman hekim gene yanılmadı :) İnşallah tristördür.Dışını açarız ama ondan sonra neye koylımki bunu yapıştırsak olurmu ?

okan lokman bu işin gerçekten piri... ben ne dedim bu adama kefilim.... ben her insana kefil olmam.... bence sen hiç uğraşma... atla motora lokmanın yanına.... o işin,i bilir... açar yapar uygun yere uygun şekilde koyar..... bu işin uzmanı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar