Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

408420dt5.jpg

b70020wk8.jpg

motoru böyle yapayım mı beyler ? Enes okan nedersiniz..

Yorum bekliyorum :p motora pasta cila attırıcam komple zararı var mı ? Bakıma götürücem..Şeritleri değiştiricem vs..Of ulan of kuruttu motor beni..Yemin ediyorum harcadığım paranın haddi hesabı yok

hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
bence alarm ve yazı tarzı hariç hiç bir değişikliğe gitme aldığın gibi kullan derim. 27 ocakta 2006 ybr mi satıp ybr esd mavi aldım hiç bir yeriyle oynatmadım. 2006 siyah ybr'yle çok oynamıştım:pr::pr::pr: sonra o ilk ayarları gibi olmuyor emin ol. pişman olmanı istemem zaten piyasada doğru dürüst ustada yok tekrar hayırlı olsun

saol arkadaşım iyi niyetin için ama ben motoru geçen sene mart ayında aldım yeni değilim 1 yıldır aynı motor sıkmaya başladı artık.

günaydın nasılsınız arkadaşlar..

okan senin beyin gitmiş... 375 lira yamaha orjinali... dış kabını kırıp tamir eden arkadaşım var... 50 lira civarına maal oluyormuş... düzcede oda .... onun haricinde kolay kolay tamir edende bulamazsın...

farın devamlı açık kalarak yüksek akım çekmesi.. 35w olan ampülün 55 le değiştirilmesi gibi sebebler...

ramazan abi zaten 35 w lık far ampulün yerine 55 lik takarsan iyi aydınlatıyor ancak kumandalara zarar veriyor dediler kablolara flan birde fazla elektrik çektiğinden doğru mu

ramazan abi zaten 35 w lık far ampulün yerine 55 lik takarsan iyi aydınlatıyor ancak kumandalara zarar veriyor dediler kablolara flan birde fazla elektrik çektiğinden doğru mu

aynen öyle.. bu zarar ve tahribatı önlemek için basit far rolesi kullanmak gerekiyor.. yanlış bilmiyorsam okanın far orjinaldi neden böyle bir sorun oldu şaşırdım... acaba stop yada far yada gösterge panelinden herhengi bir ampülü değiştirip yüksek watlı olanımı taktı..
okan ses ver....

aynen öyle.. bu zarar ve tahribatı önlemek için basit far rolesi kullanmak gerekiyor.. yanlış bilmiyorsam okanın far orjinaldi neden böyle bir sorun oldu şaşırdım... acaba stop yada far yada gösterge panelinden herhengi bir ampülü değiştirip yüksek watlı olanımı taktı..
okan ses ver....

ramazan abi okan galiba benim bildiğim gösterge lambalarını değiştirdi mavi yapmıştı ondan olabilir mi ben birinden duymuştumda o renkliler fazla elektrik çekiyoor demişlerdi yani orjinali 1 w iken maviler gibi renkliler 5 w a kadar çıkıyormuş tanesi

ramazan abi okan galiba benim bildiğim gösterge lambalarını değiştirdi mavi yapmıştı ondan olabilir mi ben birinden duymuştumda o renkliler fazla elektrik çekiyoor demişlerdi yani orjinali 1 w iken maviler gibi renkliler 5 w a kadar çıkıyormuş tanesi

olabilir neden olmasın..uzun süre fazla akım çekmesi sebeb olduğuna göre... gösterge ampülleri mavi miydi onun.... okan gelsede cevap verse....

okan ses ver....

Motorun üstünde olan bütün ampuller orjinal mavi park ampulu ve göstergeler hariç.Ayrıca şundanda olabilir.Sigortanın olduğu soket yolda gevşedi heralde akü çıkmış gibi oldu eve geldım bastırdım şak geldi ondan olabilir mi ? Beyin bozulduysa sokette 2 kabloyu kısa devre yapınca farlar neden yanıyor :silent:

Motorun üstünde olan bütün ampuller orjinal mavi park ampulu ve göstergeler hariç.Ayrıca şundanda olabilir.Sigortanın olduğu soket yolda gevşedi heralde akü çıkmış gibi oldu eve geldım bastırdım şak geldi ondan olabilir mi ? Beyin bozulduysa sokette 2 kabloyu kısa devre yapınca farlar neden yanıyor :silent:

okan o zaman al bi far rolesi dene derim... lokman bu işin gerçekten piridir... elektirik konusunda bana bu güne kadar yanlış yaptırmadı... ölçü ağleti alıp benim roleyi en kısa zamanda ölçcem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar