Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

modifiye önerisi bekliyosunuzda kimse şu motora bi yuvarlak far takmadı takında görelim yaw ugur_ arkadaş takcam demişti ne yaptı acaba?

resmini göreyim bende karar vercem.

ben pek yuvarlak kafa takma taraftarı değilim sıkıldım artık yuvarlak far görmekten bence bu farlar çok hoş:cat:

TEKTEKER_RAMÇO sağolasın skygonun gerçekten motoru çok süper tork desen fazlasıyla var ancak vibrasyon olayı yüksek devirlerde ortaya çıkıyor oda bayağı rahatsız ediciydi ybr beşik gibi çalıştığını devir saatinden anlıyorum ses yok vibrasyon yok keşke daha önce alsaydım diyorum biraz zaman geçsin ybr 250 almayı planlıyorum :queen::)

Abi o flaşörden ses geliyor şimdi arasıra yanıyor gösterge ışıkları pır pır yanıyor gaza basınca duzelıyor ama on far yanmıyor park yanıyor arka far yanıyor anlamadım ne oldu.Flasorden cızz diye sesler geliyor.

okan güzelim motoru ne yaptın nazar mı değdirdin bozmuşsun küheylanı :cherry:

okan güzelim motoru ne yaptın nazar mı değdirdin bozmuşsun küheylanı :cherry:

maşallah demediler galiba.....:):):):p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

saat 10 gibi eskişehir güzergahına çıkıkyuorum... dört gün yokum ona göre....

ybr 250 yalovada gördüm yeni kasa kırmızısı yeni kasa türkiyede varmı ?

arkadaşlar motora kıyamadm ilanı kaldrdm:) okulda herkes bu motor satılırmı dedi.siyah harbiden çekici duruyor.ybr de en çok tutulan renk

maşallah demediler galiba.....:):):):p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

saat 10 gibi eskişehir güzergahına çıkıkyuorum... dört gün yokum ona göre....

ramazan abi bende yokum 2 gün antalyadayım sınavım var pazartesi görüşürüz artık arkadaşlar k.i.b. :D

Anasayfada benim doğum günümü kutlayan bir konu var ama mesajları goremıyorum sız goruyor musunuz ?

Aynen bir nisan beyler mesaj yazdım bide tüh :):) Abiler benim sorun düzeldi ybr gene beni üzmedi soketlerı yagladım yogurtladım düzeldi.Ybr bu ya boru mu :mrgreen:

modifiye önerisi bekliyosunuzda kimse şu motora bi yuvarlak far takmadı takında görelim yaw ugur_ arkadaş takcam demişti ne yaptı acaba?

resmini göreyim bende karar vercem.

hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
bence alarm ve yazı tarzı hariç hiç bir değişikliğe gitme aldığın gibi kullan derim. 27 ocakta 2006 ybr mi satıp ybr esd mavi aldım hiç bir yeriyle oynatmadım. 2006 siyah ybr'yle çok oynamıştım:pr::pr::pr: sonra o ilk ayarları gibi olmuyor emin ol. pişman olmanı istemem zaten piyasada doğru dürüst ustada yok tekrar hayırlı olsun

408420dt5.jpg

b70020wk8.jpg

motoru böyle yapayım mı beyler ? Enes okan nedersiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar