Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ramazan abi geçen gözdağında sormayı unuttum mondial 150 mc yi nasıl bilirsin?
geçen dediğin on yıl önce..üstelik o ybr değil mz di.....
Abi ne oldu bizim xenon![]()
ramazan abi geçen gözdağında sormayı unuttum mondial 150 mc yi nasıl bilirsin?
dostum ben şuan eskişehir olayına sarmış durumdayım... zenonuda o gelişme çerçevesinde bıraktım... eskişehir dönüşü ararştırmaya devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------
bence hiç bulaşma derim... şase çok ince ve dayanıksız geldi gözüme.. birde benim gözümde yakıt ve parça sağlamlığı..... honda ağzıyla kuş tutsa benim gözümde yağ yakan beş para etmez bir motordur.. mondial de öyle... kuba motora ve salcanoya ya bak derim....salcano nun ybr kopyası çok fazla sorunu olmayan taş gibi motoru var.... fatih kullanıyor ve bu foruma takılıyor...
Arkadaşlar yıllarca bws kullandım gerçi hala kullanıyorumdün SKYGO 200GY Kros motorumla (2007 model 5600 kmde) ybr125(2004odel) takasladım motoru daha yeni yapılmış sıfırlanmış kurye motoruda değil üstelik acayip güzel ve titreşimsiz ve akıcı bir gidişi var manevraları çok kıvrak keşke daha önce alsaydım dediğim bir motordu sonunda oldu allah herkese nasip etsin FORZA YAMAHA
![]()
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün yamaha ybr 125 esd aldım motor nisan 10 da teslim edilecekmiş motoruma binmek içöin sabırsızlanıyorum kullanıcı arkadaşlardanda modifiye önerileri bekliyorum tşk.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün yamaha ybr 125 esd aldım motor nisan 10 da teslim edilecekmiş motoruma binmek içöin sabırsızlanıyorum kullanıcı arkadaşlardanda modifiye önerileri bekliyorum tşk.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... skygo dan sonra ybr anadoldan inip mercedes e binmeye dönmüş..skygonun motoru sağlam olsada vibrasyon dökülmesine sebeb oluyor....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin....
herkese slm
arkadaşlar bendeki 2005 ybr nin benzin ibresine bağlı olan dinamo yandığından yenisi ile değiştirdim. ibre çubuğunu çıkartıp yeni dinamoya taktığımda kontağı her açışımda ibre tam ortaya kadar geliyor ve orda kalıyor hiç aşşağı düşmüyor. İbre cama yada göstergeye değmiyor yani bir sıkışma yok. ibreyi yeni dinamoya takmadan önce kontağı açtım ve tahmini olarak ortalarda ibre çubuğunu bastım kontağı kapatırken hemen sonra düşüyor açarkende hemen ortaya geliyor fakat dediğim gibi hep orda hiç düşmüyor deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürlerrr...
Abi benim motorda sorun var gezerken flasörden ses geldi bizde çıkarıp takdık falan ondan sonra sureklı yanıyor sımdı kontagı acdıgın an yanıyor ama şimdi oda gitti sadece parklar yanıyor devir göstergesi ve benzın gostermesı calısmıyor ve sankı aku sökük gibi arasıra farlar geliyor falan.Farın acılmadıgı zaman ses geliyor far flaşöründen flaşör sordum orjinal 50 tl dedilerale:

dostum öncelikle kontak soketini sök ve wd kırk sık ve gevşek fiş olup olmadığına bak... kontakla alakalı olabilir....
Abi o flaşörden ses geliyor şimdi arasıra yanıyor gösterge ışıkları pır pır yanıyor gaza basınca duzelıyor ama on far yanmıyor park yanıyor arka far yanıyor anlamadım ne oldu.Flasorden cızz diye sesler geliyor.
Beyin falan bozulmuş olabilir mi :silent: