Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen sıkıştırdın mı makineyi ben ortalama 80 ile gezdim sollamalarda 90-100 yaptım bu halde böyle oldu yağını suyunu değiştircem acaba ondan olabilirmiki

senın verdıgın hızlara göre ben baya sıkıstırmısım demekki.gıdebıldıgım kadar gıttım ben.maksımuma cıktım her fırsatda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

arkadaslar kımse yok mu

O zaman yakıt normal :)

okan 30tllık benzın aldım.150km yı gectı son ıkı çizginin arasında gösterge.ama gıdebıldıgı kadar gıttım :) 80 100 120 :) montuma bile sınekler yapısmıs :) bide çok yokuş yukarı çıktım.bu kullanımda normalmi yakıt? normal de rahatlat beni:)

okan 30tllık benzın aldım.150km yı gectı son ıkı çizginin arasında gösterge.ama gıdebıldıgı kadar gıttım :) 80 100 120 :) montuma bile sınekler yapısmıs :) bide çok yokuş yukarı çıktım.bu kullanımda normalmi yakıt? normal de rahatlat beni:)

Normal tabi abi hep full gaz gitmissin vermişsin benzinin gözüne :)

Normal tabi abi hep full gaz gitmissin vermişsin benzinin gözüne :)

:) yalnız bi sıkıntı var motoru durdurmak bazen cok güç oluyo.arkası nasıl kayıyo ya.arkadaslar lastık degıstırmekden bahsetmıs.degıstırsek faydası olurmu? lastıkden mı kaynaklanıyo yoksa motor hafıf dıyemı?

Ybr ler öyle arka biraz boşta gibi onun için sürekli 2 fren kullan abi 2 sini birden kitlemeden sık.Arkanda biri olunca arka kitlemez kolay kolay.

arkadaşlar sorum hepinize motorun yağını değiştircem yazın motora hangi yağı koyuyorduk 10-40 gibi bi isimleri oluyorduya bi bilgilendirirmisiniz beni

herkese iyi akşamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

ben senin yerinde olsam değiştirmem resimlerden bildiğim kadarıyla senin motosikletin çok temiz yinede son kara senin:rendeer:

o temizlikten eser kalmadı abi :p :queen:

arkadaşlar sorum hepinize motorun yağını değiştircem yazın motora hangi yağı koyuyorduk 10-40 gibi bi isimleri oluyorduya bi bilgilendirirmisiniz beni

15-50 koy kardeş yazın karadeniz ereğlideysen tabi akdenizde flan olsan 20-50 koy derim

mrb arkadaslar.yağdan bahsetmışsinizde bi soru geldı aklıma:) yağı bellı bi km olunca değiştiriyoruz peki, yaz kış farkına görede değiştirmemız gerekıyo mu?

mrb arkadaslar.yağdan bahsetmışsinizde bi soru geldı aklıma:) yağı bellı bi km olunca değiştiriyoruz peki, yaz kış farkına görede değiştirmemız gerekıyo mu?

evet kardeş mesela kışın 10-40 koyuyursan yazın 10-40 motor için iyi olmaz en aşya 15-50 koymanı tavsiye ederim yaz için en ideali o tabi bu bulunduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir akdenzi gibi çok sıcak yerde 15-50 değilde 20-50 koysanız daha iyi olur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar