Varmı nette şu hava filtresinin resmi ?
nerden bulabilirz bu hava filtresini ?
1.Yakıtı çok fark ediyor mu ?
2.Performans nasıl oluyor ?
3.O aradaki parçadan nerden buluruz ?
Ben hava filtresini çıkarıp çalıştırdım olduğu yerde loko loko diye sanki suda gibi ses çıkıyor![]()
K&N Bilinen bi marka çoğu yerde satılıyor araba için diye biliyordum ama motorlardada kullanıyormuş oldukça uzun ömürlü Fiyatı biraz tuzludur ama Tabi fazla para vermek istemeyenler için 10 15 liralık küçük ucuz olan Neredeyse her motorcuda vardır performans hava filtresi, açık hava filtresi diye geçer..Efsars Sen zaten biliyorsundur bu sesi antalyada normal ybr varmı :cherry:

Hayır bu değilsen sökmüşsün filtreyi o aldığın ses işte..Hemen hemen her ybrde aynıdır o ses.5.000 devirden sonra tam alırsın .Bana çok güzel geliyor
Buarada yarın 2011 esd'yi sürüceğim..Ona göre karar vereceğim uğur video çekecekti hava filtresini açıp çekmedi sanırım
![]()
recai sana foto gösterdim nasıl ybr ? : ) bi önceki sayfada ..
Güzel tabikide Sade ybr her zaman iyidirBende sana bişi sorayım 2011 kırmızı esd mi yoksa 2009 siyah city mi alıyım 0 ?
bende 2007-08-09 var 2009 daki kaflık ybrde pek hoş durmasa bile kendini büyük motora binmiş gibi hissediyorsn ve rüzgarı çok güzel kesiyor bide farın aydınlatması süper senin dediğin 2011 lerde hiç bi bilgm yok ama görünüşü hoşuma gidiyor : )
bende 2007-08-09 var 2009 daki kaflık ybrde pek hoş durmasa bile kendini büyük motora binmiş gibi hissediyorsn ve rüzgarı çok güzel kesiyor bide farın aydınlatması süper senin dediğin 2011 lerde hiç bi bilgm yok ama görünüşü hoşuma gidiyor : )
Çok kararsızım biri güzel diyor biri kötülüyor sanırım kendim binip Hangisine kanım ısınırsa onu almak olucakfactorler de güzel onların ön kafalığı çıkartıp yuvarlak far takınca görünş harika oluyor : )
Çok kararsızım biri güzel diyor biri kötülüyor sanırım kendim binip Hangisine kanım ısınırsa onu almak olucak![]()
İlk videodaki egzozla aynımı ?