Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Birde orda motor 6000 de :) Fotoğraf makinesinin kablosunu bulabilirsem eklicem egzoz sesini ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ybr 125 factor türkiyede varmı yada en azından depo yanı grenajları varmı çok etli gösteriyor motoru be

arkadaşlar ybr 125 factor türkiyede varmı yada en azından depo yanı grenajları varmı çok etli gösteriyor motoru be

türkiyede satılan yenı kasa ybr ile aynı sadece yuvarlak ar değil TR'deki en azından gorunuşleri aynı değişiklik yok sticker vs dışında

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi mavi renk olanından alsak bir çifti acaba 2008 mavisiyle ton farkı olurmu olmazsa ben kafayı koydum alacam ama dur ya yeni ybr nin deposuda farklı olmaz bu iş

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdilik öyle görünüyor

şimdi mavi renk olanından alsak bir çifti acaba 2008 mavisiyle ton farkı olurmu olmazsa ben kafayı koydum alacam ama dur ya yeni ybr nin deposuda farklı olmaz bu iş

renkler tutmuyor 2008 modeliyle yenı kasada daha acık mavi renk,sen o grenajları 2008 ybr'yemi takmayı düşünüyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
renkler tutmuyor 2008 modeliyle yenı kasada daha acık mavi renk,sen o grenajları 2008 ybr'yemi takmayı düşünüyorsun

evet ama hem renk tutmuyor hemde yeni ybr nin depo farklı 2008 depoya olmaz sanırım

İşte video sizin ybr lerinde sesi böylemi ? Bu videodan biraz daha kalın çıkıyor.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-ybr-125-egzoz-sesi/2627715

uniqe yenı ybr'de gerçekten hiç ses gelmıyor egzoz'tan motoru aldıgımdada usta söylemişti ses cıkmıyor diye. arkadasın ybr var 2008 aynı senın motor gıbı cıkıyor ,bende beğenıyorum sizin motordakı egzoz sesini.yarın bende yukler atarım siteye ama benım motor sogukken guzel ses cıkıyor ısındıkça ses kesiliyor :)

Alttaki orjinal deliğide çok az büyülttüm daha tok bi ses çıkıyor rölantide falan.Birde opete gittim benzin aldım doldururken bir bakdım 97 koyuyor adam neyse sesımı çıkarmadım zaten yarısını basmıştı pompa egzoz kokusu değişti gibi geldi bana önceden çiğ benzin gibi kokardı şimdi biraz değişik fark eder mi ?

Benim videodaki ivmelenme nasıl normal mi ? Recai senin kullandıklarına göre özellikle ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar