Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bakıyorumda elektrikle ilgili konu çıkmış benimde soracaklarım var :) Selam bu arada arka park lambam yanmıyor sadece fren yanıyor ampül aldım yeni taktım yine aynı elektrik arka parka elektrik gelmediğini farkettim sizce tam olarak nerden başlamalıyım elektrik gelmiyor onu biliyorum geçen bir bakim dedim depoyu falan söktüm fakat abim zenon far taktırmış motora elektrikçide ön farın ordan konjektöre kadar gelen kabloları komple bantla sarmış öyle oluncada o kadar bantla uğraşmak istemedim ama yarın boşluğumda uğraşmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

koltuğun altındaki soketleri kontrol etmelisin ilk başta......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

Evet abi bakdım bazılarında vardı.Şırıngaya yağ çekdim küçük damlalarla pas oksit yapmasın diye yağladım ama kısa devre yapmayacak şekilde.

doğru yoldasın devam..................

ilk bakışta gerek yok... çünkü anladığım kadarıyla sorun sadece ön farda............. yani deponun altına kadar gelen ksım olayı çözecektir...

Bakdım şimdi dolaştım 8 bin devirlerde az kesip geri geliyor ama saniyelik bile değil ama redline devirlerinde tam sönmüyor ama o kadar kısılıyorki ön far söndü sönecek.

Duyu değişmedim ama bende sorun yok gibi geliyor duyda.

Bakdım şimdi dolaştım 8 bin devirlerde az kesip geri geliyor ama saniyelik bile değil ama redline devirlerinde tam sönmüyor ama o kadar kısılıyorki ön far söndü sönecek.

Duyu değişmedim ama bende sorun yok gibi geliyor duyda.

banada yok gibi gelmişti ama varmış eski duy sağlam gibi duruyor atmadım hala

arkadaşlar bu ne yaa konu ölüyo resmen biraz foto koyarak canlandıralım lütfen şu topiği gözümüz günlümüz açılsınn yaaa....

Evet ilk zincir temizliğimi yapdım ön dişli kapağını zinciri hepsini gazyağıyla güzelce temizledim çok güzel oldu.

Öncesi

2dmfiwh.jpg

Sonrası

2ujjacg.jpg

Buranın öncesinin forosunu çekmedim ama bilen bilir buranın pisliğini :)

iodx7a.jpg

yeni ybrlerde benzin göstergesi daha seksi duruyor :)hele 100-120 km hızın durdugu yer cok tahrik edici :mrgreen:

evet benzin göstergesini düz yapmışlar busefer :mrgreen:

victorist yaklaşık 100km sonra benzinin bitecek okadar gözüm alışmış ki km olarak okuyabiliyorum artık.:p

evet benzin göstergesini düz yapmışlar busefer :mrgreen:

victorist yaklaşık 100km sonra benzinin bitecek okadar gözüm alışmış ki km olarak okuyabiliyorum artık.:p

Benzin biraz daha fazla normalde açar açmaz kontağı çekdim resmi gösterge ilerliyordu yani

city de YBR ESD diye geçiyor =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

orjinal hava filtresine ihtiyacım var. ist. da güvenerek alabileceğim (parası neyse onu vermek istiyorum Blk.de geçiriyorlar) yer bilen var mı?? Y..ız ticaret avrupa da mı? bu ay ayvayı yedim valla yaptıramadığım sübap ayarı, hava filt., buji, ön arka balatalar beni bekliyor...:pale::pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

Ybr 125 Esd gösterge

img0112ku.jpg

bunun tripmetreli (sıfırlanabilir tuşlu) km. sayacı neden ışıklandırmalı değil birader :mrgreen:

bakalim dijital gösterge devrimi ne zaman gerceklesecek, insallah biz de görürüz.:)

viyana çok net görünüyor aslında fotoraf makinesinde karanlık çıkmış gece sürüşlerindeki tek eksik yani farların yetersizliği arkadaşım onuda çözeceğim ama dur bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar