Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sedat hayırlısı olsun bu forumu ve bizleri unutöma başka motor alsan bile :)

yok hacı abi unuturmuyum ben buralardayım hep..bakarsın yeni ybr alırım belli olmaz:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

Sedat ucuza satmışsın...ama değil mi?

sağlık olsun benim aklımdaki para buydu bu para edecegine inandım ona göre fiyat verdim pazarlıkla istedigim rakama düştüm..2.5 yıl önce 2500 liraya almıştım 700 lira zararım olmuş oldu onuda bindigime sayarım artık..
Sonuçta sıfır alıp 1 sene 10-15 bin km sonjra satsam en az 1000 lira zarar edecegim:):mrgreen:

s.a.r.p

arkadaşlar hakkaten ben o kadar yazıları takip ediyorum ama ne fiyatı anlayabildim nede motorun nerde satıldığını nusaybinde vardı adam aylardır gelecek diyor ve hala bişey yok fiyatını nasıl öğrenebiliriz ve nerden alacaz bende yamaha almak istiyorum ama midyatta yok böle bir bayii. çünkü fiyatları çok değişik sölüyorlar

mont fileli arkadaşlar yazlık ama pek kullanmıyorum ya artizlik olsun diye giymiştim koruma demiri az yamuktu çıkardım daha yeni bişey almayı düşünüyorum ya fark ettiyseniz kiloma göre chopper tarzı bi motor almam gerek aslında zavallı ybr cik kayboluyo altımda

mont fileli arkadaşlar yazlık ama pek kullanmıyorum ya artizlik olsun diye giymiştim koruma demiri az yamuktu çıkardım daha yeni bişey almayı düşünüyorum ya fark ettiyseniz kiloma göre chopper tarzı bi motor almam gerek aslında zavallı ybr cik kayboluyo altımda

Hocam kilo ver..ybr de kal...

inşallah tabi bugün sahile indim malum pazar çok kalabalık siyah bi ybr geldi toplu güzel 32 plaka kardeş motor güzel ıspartadan mı geldin felan dedim önce yüz vermicek oldular sonra bende de var üleynn dedim aman abi dediler 3300 e almışlar ama uzay kafa city heralde tuttuurdular abi senin motoru sat diye maşallah ybr ler peynir ekmek gibi satılcak valla buralarda ya
neyse ben şimdi satamam param yok motorsuz kalamam dedim anca öyle ikna oldulaar
güzel bi gün geçirdik elhamdülillah

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi günü kaza yaptım Allah'tan bende ufak tefek birkaç sıyrıktan başka bişey olmadı. zaten 2. vitesle gidiyordum. ybr nin ön kısmı yani far ve km göstergesinin (devir göstergesi sağlam) camı kırıldı. İşlerimden dolayı servise gidemedim. size sormak istediğim; bu km göstergesinin camı değişiyormu değişiyorsa fiyatını bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim. herkese kazasız ve belasız sürüşler.

dsc04973l.jpg

dsc04977f.jpg

dsc04956ll.jpg

dsc04964l.jpg

haftasonu memlekete gittim ordanda gölcüğe çıktım sizin için birkaç foto çekmeyide unutmadım :cat:

arkadaşlar hakkaten ben o kadar yazıları takip ediyorum ama ne fiyatı anlayabildim nede motorun nerde satıldığını nusaybinde vardı adam aylardır gelecek diyor ve hala bişey yok fiyatını nasıl öğrenebiliriz ve nerden alacaz bende yamaha almak istiyorum ama midyatta yok böle bir bayii. çünkü fiyatları çok değişik sölüyorlar

Sahibinden.com da sıfır ve ikinci elleri bol miktarda var. Telefonla bilgi alabilirsin kargo ile gönderebillirler sana. Fakat yamaha şuan bayi ağı konusunda yetersiz sana yakın şubeni bulman biraz zor gibi.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=yamaha&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=11757&c=11757&sKlasik=1&b[page]=1&c=11781&c2=11781

izmir ödemiş tarafları dağın üzerinde göl var gölcük diyolar oraya motorcular çok tutuyor ben çıkarken 6 tane bmw gs gördüm grup gelmişler sollayıp geçtiler :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar