Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar

arkadaşlar bende 2005 model uzay kafa ybr var ama küçük bi sorunumuz var bi türlü halledemedik bilsi olanlar cvb yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürlert.sorunum benim moto 7500 devir geçtimmi tekleme yapıyo nedenini bilmiyoruz buji degiştirdim olmadı karbiratör temizledim olmadı hava filtresi degiştirdim olmadı sebebini bitürlü bulamadık nedir acaba??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

arkadaşlar bende ybr 2005 model uzay kafa var sorunum 7500 devirde tekleme yapıyo sebebi nedir acaba

Evet ilk videom geldi.Fotoğraf makinesiyle bide bantladığım için biraz bulanık ama anlasılır gibi.

[yt]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zXsrnwoOZxM&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zXsrnwoOZxM&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/yt]

Ooo aşmışlar grubuna girmen lazım artık senin..:queen::queen:

ustalar bi sorum olucak elimde 2 adet h4 12v 100/90w ampul var bunlardan birini kullanmak istiyorum akü sorunu olur %100 ama anahtar var sadece geceleri kullanınacağım tesisatla ilgili sorun olurmu bu sorunun önüne geçilip bu ampul sorunsuz bi şekilde kullanılırmı???

??????????????

Motorumda redline devirlerinde (10 bin ve üzeri) Ön farda kesiklik yapıyor bu neden olabilir.Videoda da belli oluyor yardımlarını bekliyorum.

Motorumda redline devirlerinde (10 bin ve üzeri) Ön farda kesiklik yapıyor bu neden olabilir.Videoda da belli oluyor yardımlarını bekliyorum.

Senin motor çok hızlı ivmeleniyor..Vallahi beğendim..
Birşey olmaz redline da o kadar..sürekli redline da gitmiyorsun ki...

selam dostlar nasılsnız... rialli den aldığım aynalar geldi.. normalden 5cm daha uzun ama parasına göre iyi....

Senin motor çok hızlı ivmeleniyor..Vallahi beğendim..
Birşey olmaz redline da o kadar..sürekli redline da gitmiyorsun ki...

Rodaj yapmayınca böyle oluyor.:) Ama ömrü kısa olur ama şimdilik hiçbir sorun yok.En kalitesinden yağını koyuyorum.Bujisini alıyorum.Hava filtresi temiz.Evet ivmelenmeyi dediğimde uag geçdim diye inanmıyorlar.Burda ördek jawalarla kapışıyorum.Dolu ördek jawa var satın almak ısteyenlere bulurum :)

Ramço abi aynalar hayırlı olsun :)

arkadaşlar bende 2005 model uzay kafa ybr var ama küçük bi sorunumuz var bi türlü halledemedik bilsi olanlar cvb yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürlert.sorunum benim moto 7500 devir geçtimmi tekleme yapıyo nedenini bilmiyoruz buji degiştirdim olmadı karbiratör temizledim olmadı hava filtresi degiştirdim olmadı sebebini bitürlü bulamadık nedir acaba??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

arkadaşlar bende ybr 2005 model uzay kafa var sorunum 7500 devirde tekleme yapıyo sebebi nedir acaba

güncel...ilgilenelim arkadaşa yardımcı olalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------

selam dostlar nasılsnız... rialli den aldığım aynalar geldi.. normalden 5cm daha uzun ama parasına göre iyi....

hayırlı olsun ramço çizik görmesin:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

cevap verebilecek arkadaş var mı?
serdar abi sen ne dersin ilgileniyodun bir ara ampül değiştirmeyle falan yanlış hatırlamıyorsam.

H4 taktım ben 55 W..
Sonrada röle sistemi yaptım... Güvenlik açısından... Şu anda problem yok...Memnunum..
İsteyen olursa yardımcı olurum...

Motor full orjinal artık ne katalizor ne dişli hiçbirşey yok.Bir anlık 120 e geldi kamyonlar vardı ondan sonra basmadım.Birde video rüzgardan ve bantladığım için biraz bozuk cıkmıs.Orda kolay 115 yapıyorum ama.Tam devir kesiciyle gitsen daha iyi bir sonuç olur vites değiştirdiğinde motor daha yuksek devirde geçer.Mesela 4 ncü vites 100 ü biraz geçiyor 103 oluyor sanırım 105 de kesiciye girdi devirde 11,500 diyelim 5 e atınca direk devir saati 10000 e falan geliyor o devirde seni 120 lere taşıyor ama burda kesiciye sokmadım hiçbirinde.Vitesleride sayabilirsiniz.Birde motorum daha 6600 lerde :)

4. viteste öyle hemen 100-105 demeyle kesiciye girmez..ben 115 gördüm 4.viteste genede kesiciye girdigine emin degilim şüpeliyim..1-2-3. viteslerde kesici sesi bariz duyulurken 4 ve 5 te bu kadar kolay degil duymak..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------

şu vidyoyuda birisi sevabına başka sitye yüklesin yahu merak ettim ha..hamdi abi senin dediğin sistem benim pc ye olmuyor abi ben çevirmeli modem kullaniyorum bana başka bi yöntem buluver

4. viteste öyle hemen 100-105 demeyle kesiciye girmez..ben 115 gördüm 4.viteste genede kesiciye girdigine emin degilim şüpeliyim..1-2-3. viteslerde kesici sesi bariz duyulurken 4 ve 5 te bu kadar kolay degil duymak..

şu vidyoyuda birisi sevabına başka sitye yüklesin yahu merak ettim ha..hamdi abi senin dediğin sistem benim pc ye olmuyor abi ben çevirmeli modem kullaniyorum bana başka bi yöntem buluver

Senin için başka siteye yükliciim :) Birde bu videoda 4 ncü vites 103 e kadar gitti.Dişli orjinal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar