Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Son kullandığın yağ öncekine oranla ince ise kemikli vites geçişleri normaldir. Ama kemikli geçiş tak diye olur çaturt diye olursa debriajın tam ayırmaması gibi bir durum olabilir en son kullanığın yağı marka model olarak buraya yazarsan daha net bir cevap verebiliriz. yok serviste usta değiştirdi diyorsan Allah bilir. Motor yağı alışana kadar 150-200 km kullan daha sonra burdan tekrar yazabilirsin.
Şuda var yamaha vites geçişleri kemikli vites geçişi ile ünlüdür. önceki yağın kalın ve geçtiğimiz günlerin kış olduğunu düşünürsek vites geçişlerinin sessiz ve yumuşakmıştır.

abi castrol tam sentetik kullanıyorum.10-50w olması gerekiyor.racing için...sürekli aynı yağı kullanıyorum hiç değiştirmedim markamı falan..

sahibindendeki fiyatlar tam bi saçmalık zaten :) cbf 150 bakıyorum sıfırı 4100 tl, adam 2007 modeline 3000 pazarlıksız diyor. mantık hiç yok :)

krak bilya sesinin nasıl olduğunu bilenlere bir sorum olacak. benim motor 25bin oldu . bi uğultu başladı. ama öyle bi zamanda yapıyoki, gazın tam bi noktasında ses başlıyor. yani motor bir devire geldimi yapıyr. biraz gaza basınca ses gidiyor. ben buna garanti krank bilyası sesi diyodum ama başka formda biri alternatör arızası oluyor kimi zaman demiş. krank bilyası olsa gaza basınca ses çoğalmazmı?

ön jantı değiştirdik ama sanırım ön takım dağıldı , bu öndeki çatalın fiyatı nedir tam olarak ? motosikletin düz gitmesi için direksiyonu 6-7 cm lik sağ açıyla tutmak zorundayız .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar