kanka görüyon her türlü mikroorganizmayla canlıyla aram iyidir...
Güle güle kullan. Bozulunca Kb 8 alırsın. :cherry:
abi ne yaylaya geldin ne denize...
artık bozulmaz agam be kablo yok huzur var...
Güle güle kullan. Bozulunca Kb 8 alırsın. :cherry:
Çınarcık Delmece yaylasına gittik...cuplar skygo ve ramzey...
Çok güzel yerler..
Yakın olsa gelirdim..
Cuplar birbirine çok benziyor..
Patron nasıl onların performansı..?
Çok güzel yerler..
Yakın olsa gelirdim..
Cuplar birbirine çok benziyor..
Patron nasıl onların performansı..?
skygo cok fena abi 3 valfliymiş kök söktürdü banaüzerindeki adam 45 kilo bide makina vurdukça kırbacı gidiyo valla:queen:
Angarada bulamazsın böyle aga...bence memleketi değiştir...
cuplar debriyajsız olduğundan zaten 1-0 önde başlıyor yolda...ve iyi bir sürücünün altındaki cup ybr ve cbfe kök söktürür...tvs apaçi haric her 125-150 ye posta koyar bence...
dönüşte Totalin orda ışıklarda çıkışta krankı elime verdi benimde aga...![]()
Angarada bulamazsın böyle aga...bence memleketi değiştir...
cuplar debriyajsız olduğundan zaten 1-0 önde başlıyor yolda...ve iyi bir sürücünün altındaki cup ybr ve cbfe kök söktürür...tvs apaçi haric her 125-150 ye posta koyar bence...
dönüşte Totalin orda ışıklarda çıkışta krankı elime verdi benimde aga...![]()
Vallahi doğru patron..
angarada yok böyle bişey..Değiştirecem değiştircem yetti artık..
Kuru kalabalık başka bişey yok..
demekki innovaya falan binse 140 temizi var adam her yönden avantajlı hacı boydan kilodan o makina gitmeyecekte ben mi gidecegim:queen: eminim sedat(mahonyy) benim motora binse düzde 120 si garanti:cherry::cherry:
orada doğdum orada askerdim bi cacık olmadı Angaradan...benim zamanımda hava kirliliği vardı aga...
İnnovaya binse elimize her türlü verir...:queen: cupların kompresyonuna önce alışamıyorsun sonra fena cupcu oluyorsun yardıra yardıra rüzgarı deliyorsun sedat...bugün deniz dönüşü 110-115 rüzgarda debeleniyoruz bir arkadaşla...Babaçi Coşkunda var ekipte...rica ettim motoru değiştirdik...Comet 250 ile arkalarından bi yardırdım 160 la cbfyi silme geçmekde ayrı güzel bir duygu...:queen:

orada doğdum orada askerdim bi cacık olmadı Angaradan...benim zamanımda hava kirliliği vardı aga...
İnnovaya binse elimize her türlü verir...:queen: cupların kompresyonuna önce alışamıyorsun sonra fena cupcu oluyorsun yardıra yardıra rüzgarı deliyorsun sedat...bugün deniz dönüşü 110-115 rüzgarda debeleniyoruz bir arkadaşla...Babaçi Coşkunda var ekipte...rica ettim motoru değiştirdik...Comet 250 ile arkalarından bi yardırdım 160 la cbfyi silme geçmekde ayrı güzel bir duygu...:queen:
Patron.. Sen hangi yıllarda mı askerlik yaptın..?
Nerde yaptın..?
Yaw halen var biliyormusun...Kışın soğuk olunca millet ne bulursa yakıyor..Milletin anası ağlıyor kömür pahalı...Ucuz kömür vs anladın mı..
Coşkun abi Çinlatmıştır kulaklarını :queen::queen:Ulen biz basmaya kıyamıyoruz gevura, el oğlu nasıl gazlıyor:queen::queen: 160 giderken kmde 20 kuruşa kadar cıkıyordur yakıt:cherry:![]()
Motor 6030 lara geldi.Satsam ne kadar eder ? 2009 trafiğe çıkışlı daha 1 sene oldu alalı.