Motoru aldığım ilk zamanlar ehliyetide yeni almıştım bizim yaylaya çıkmıştım daha tam alışamamıştım motora çıkarken korkuyordum kayıp düşmesem diye.Ama o zamanlarki heves bidaha hiç olmadı.Yeni motor alıncaya kadar böyle sıradan devam edicek galiba.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:53 ----------
Daha 16 bin bile olmamıştı yıbırım.Simdik 27 bin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
Aynı gündü sanırım eniştem birde ben kullanayım şunu dedi.Kendine güveni bayagı vardı.Arabadan dolayı debriyaj olayınıda iyi biliyordu.Gençligindede binmiştir düşüncesiyle verdim anahtarı.
Sonuç:
Klasik acemi hatası debriyajdan sert çekiş gaza birden yüklenme+yer toprak hem ön frene hemde gaza asılan eniştem bi 5 metre filan böyle gitti bende motoru yeni almışım koşuyorum peşinden.Tam yatıracagı esnada tutum topcasede iman gücüyle nasıl olduysa devrilmesini engelledim.Eniştemde son andada olsa debriyaja bastı Allaha sükür

İlerisi uçurum.Arabaya çarpmadan yere düşmeden uçurumdan uçmadan ucuz atlatmıştık. [Foto olay olup bitikten 5-6 sn sonra motoru toparlarken çekilmiştir.]
Foto yüklemeyi öğreten güzel paylaşımından dolayı MrSharp teşekkürü borç bilirim.Allah razı olsun.