Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

unike ben boluya arabayla gelmiştim abanta oradan sünnet gölüne falan gitmiştim harika yerlerdi.Aslında havalar güzelken motorlada gelmeyi istiyorum başka nereleri gezebiliriz orada?

Yedigöller,gölcük,yaylalar daha aklıma gelmeyen birsürü yer.

Kimbilir ne güzeldir şu mevsimde hele oralar..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

mide ameliyatı geçirdim... artık iyiyim ama motra binmek için erken henüz.

Hocam çok büyük geçmişler olsun..Acil şifalar dilerim...:rendeer:

Yaylaya gidiyorum şimdi inşallah yağmur yağmaz 13 gidiş 13 geliş toplam 26 km bişi değil ama orman yolu taşlı benim ybr nin yolları :)

mustafa abi geçmiş olsun abicim..bende apandist ameliyatı olduktan 6 gün sonra motora binmeye başladım bişey olurmu acaba 2008 de olmuştum ameliyatı :mrgreen:

Mustafa,
Mideden ne ameliyatı oldun..?

mustafa abi geçmiş olsun abicim..bende apandist ameliyatı olduktan 6 gün sonra motora binmeye başladım bişey olurmu acaba 2008 de olmuştum ameliyatı :mrgreen:

Abi mide delinmiş hiç bir şikayetim de yoktu ama aniden bir hafta içinde ağrılar falan derken oldu bitti. Şimdi iyiyim sigarayı bıraktım stressiz bir on gün gerçidim :cherry:

sedat binmeseydin o kadar kısa sürede. gerçi apandisit de az kesi yapıyorlar benim ki epey çok kesi var. ben 5-6 gün daha beklerim. sağ olun.

Abi mide delinmiş hiç bir şikayetim de yoktu ama aniden bir hafta içinde ağrılar falan derken oldu bitti. Şimdi iyiyim sigarayı bıraktım stressiz bir on gün gerçidim :cherry:

sedat binmeseydin o kadar kısa sürede. gerçi apandisit de az kesi yapıyorlar benim ki epey çok kesi var. ben 5-6 gün daha beklerim. sağ olun.

Geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle.

Selamunaleyküm arkadaşlar,merhaba.:)Bende bir ybr kullanıcısı olarak yanınızdayım artık.:)

Ali Semerci kardeş,sanada çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,Takma kafana herşeyde vardır bir hayır,bu vesile ile sigarayıda bırakmış oldun inş.:)

Arkadaşlar,size bir sorumdabenim motorumda özensiz kullanımdan dolayı çok sayıda çizik mevcut ve bu çizikler kötü bir görünüm teşkil ediyor,bu çizikleri kapatmak için ne gibi yöntemler yapılabilir:silent:

hangi yayla imiş bu..

Atyaylası

okadr kmcik bişey değil hergün yapıyorum zaten kardeş:)

bu arada hayırlı olsun sorununu çözdün heralde:wiinkk:

Teşekkürler hava ayarını açdı servis sorun çözüldü.

Evet geldim yayladan giderken süperdi gelirken yarı yolda sağanak yağmur bastırdı birde yıldırım iniyor heryere epey korkdum.İçliğime kadar ıslandım.Eve yakın biyerde köprü gibi üstünden otoyol geçen biyer var durdum orda stopmu etti dedim kendi kendime valla sesini duyamadım bakdım devir saatine 1000 de merak ettim eğildim eksozun oraya duydum bu sefer sesi.Bu aynı yayladan 2 nci yağmura yakalanışım.Buda ybr nin hali :):)

ei7c6d.jpg

i3e72q.jpg

3e8g9.jpg

auyyki.jpg

301ov0y.jpg

20shc8j.jpg

2md2z9d.jpg

25zksub.jpg

1z5nk95.jpg

1zwccaf.jpg

Şeritleri sökdüm bu şeritler çok çabuk atıyor.Atmıcak kaliteli bir jant şeridi önerirmisiniz.

Bu arada recai 140 km/h görüyorum demiş nasıl görüyorsun bu hızı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar